Last news in Fakti

3 Юли, 2022 11:03 4 253 3

Непреодолимата сила демонстрира, че е готов да се изправи срещу Джошуа, Усик и Фюри

  • джо джойс-
  • спорт-
  • бокс-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • тайсън фюри

Джойс започна бавно, но остана непобеден и вече е с показатели 14 победи от 14 мача

Непреодолимата сила демонстрира, че е готов да се изправи срещу Джошуа, Усик и Фюри - 1
Снимка:

Джо Джойс демонстрира страхотна форма при завръщането си на ринга след почти година отсъствие. Непреодолимата сила, както наричат британския боксьор, отказа румънеца Кристиян Хамер в 4 рунда на „Уембли Арина“ снощи. По този начин той демонстрира, че е готов да се изправи срещу звездите в тежка категория Антъни Джошуа,Олександър Усик и Тайсън Фюри.

Джойс започна бавно, но остана непобеден и вече е с показатели 14 победи от 14 мача. Той бетонира статуса си на задължителен претендент за титлата на WBO, която е държана от Усик. Украинецът, който държи и коланите в WBA и IBF ще се бие с Джошуа на 20 август в Саудитска Арабия. Фюри пък притежава титлата на WBC и обяви, че ще се върне на ринга само срещу правилната сума.

Джойс спечели 13-ата си победа с технически нокаут от 14 мача, след като съдията спря боя в четвърти рунд. Срещата продължи точно 10 минути и 20 секунди. Но не и без някои трудности за Джо Джойс в началото. Хамер започна силно и вкара някои тежки удари в главата на британеца. След това обаче Непреодолимата сила го натисна и си осигури победата.

Джойс ще може да се бори за титлите на Усик, Фюри и евентуално Джошуа чак следващата година. Британецът, който навършва 37 г. през септември, няма търпение да го направи.

„Аз съм топ ниво. Готов съм за голямата сцена“, заяви победителят. „Аз съм достоен претендент в тежка категория. Във форма съм. Имам солиден мотор, здрава челюст, голямо сърце и големи топки. Ще чакам, за да се бия с евентуалния победител от Джошуа – Усик или с Фюри, ако той не се откаже. На това ниво съм“ допълни Джойс.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    9 0 Отговор
    Още една поразяваща уста се е появила.
  • 2 Тоя

    4 0 Отговор
    Усик го направи на смешен преди няколко години в мач между тях мисля в 4 или 6 рунда има го в туба а срещу Фюри тоя няма никакъв шанс
  • 3 Ацо

    0 0 Отговор
    Някакъв жалък анонимник победил друг такъв ха,ха!