22 Март, 2020 12:55 11 353 18

Масови арести за нарушаване на карантината (СНИМКИ)

  • австрия-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • забрана-
  • излизане

В Австрия броят на заразените с коронавирус е над 3000 души

Масови арести за нарушаване на карантината (СНИМКИ) - 1

Австрийската полиция взема крути мерки спрямо нарушителите на карантината във Виена. Читател на ФАКТИ ни изпрати снимки, на които се вижда как лице нарушило забраната за излизане, бива арестувано. Глобата е 6000 EUR.

Само за изминалите 24 часа броят на заразените от коронавируса в Австрия се е увеличил от 2814 до 3026 души, съобщава министерството на социалните въпроси и здравеопазване на страната. Направени са тестове на 21 300 лица. Броят на оздравелите е 9. Същият е и броят на починалите.

До 13 април в Австрия е наложена забрана за провеждане на масови мероприятия и спортни събития. Не работят училищата, културните центрове, магазините, ресторантите и баровете. Единствено отворени са супермаркетите, аптеките, банките, бензиностанциите и автосервизите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доживот !!

    6 12 Отговор
    Срамота как може да излезеш на вън ! Бързо вътре !
  • 2 Циганин

    15 15 Отговор
    В булгарстан защо няма арестувани
  • 3 Заразен пулицай

    14 0 Отговор
    Ще има гхАрестувни.. ще има...
    По оптимистично! Арестите ще напълним и ще ги гХизлекуваме всички.
  • 4 Бай Кольо

    17 20 Отговор
    Ее тук ако арестуват някой, ще има такъв рев че има диктатура, погазване на конституцията, ушатия и импексовата, ще са на амбразурата в едно с всички комуноидни тролове
  • 5 Хахаха

    8 6 Отговор
    В Русия всеки един, който е длъжен да спазва карантина, се контролира чрез системата за разпознаване на лица , в която точка на страната е да е той. Казаха, че знаят адреси на всеки един от тях и моментално се научава, ако някой е тръгнал на позходка, да речем.
    Запасите от тест системи са 700 хил. Бройки, раздадоха ги на 13 братски държави, 40 хил. Респираторни апарати и т.н..

    Коментиран от #7

  • 6 Генерал

    16 3 Отговор
    Несправедливо е останалите да имат генералски фуражки, а Главния Прокурор на Републиката - само работнически каскет. Когато му дадат фуражка, ще има арестувани и у нас.

    Коментиран от #18

  • 7 Хахаха

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Не правилно се изразих. Не са раздали 700. Хил. От запасите. Помогнаха с другине на 13 държави.
  • 8 Бачо Киро

    14 4 Отговор
    Аха, и като арестуват болния кво ще го правят? Така както са се залепили на него на колата, да познаем ли от петте полицайчета колко нови заразени или преносители има? Що се занимавате с глупости ... Щели да арестуват ... И ще го турат под карантина къде? Обаче Боко 100% гледа глобите и си вика "ееех ако можех да им лепя и у нас по 6000 евро глобички, майкооооо, щеше да е супер" ....
  • 9 Роги

    5 0 Отговор
    Защо не виждам нито един с маска.
  • 10 мани мани

    5 0 Отговор
    к'ви глоби ва, разстрелвайте ги!
  • 11 Някой

    6 12 Отговор
    Като си нямат такъв "отговорен президент" като нашия дето да им налага вето да ги арестуват.
    Браво на хората, че съблюдават за реда и здравето в държавата си за разлика от тук където безотговорни червени политици опитват да дескридитират наложената карантина. В такива моменти си личи кои са отговорните политици. Някой учуден, че такива червени няма?

    Коментиран от #14

  • 12 Щасливец съм си аз

    8 1 Отговор
    Много се радвам, че покрай корона вируса затвориха бърдаците в който се продават наркотици то почти не остана бар в тая страна без дилър на дрога. Ако това не е добра новина за вас значи сте или дикър или наркоман и някате деца пострадали от тази напаст.
    Сега е момента да ги обезкървите и да ги арестуват най-накрая.
    Мафията се пречупва, като и спреш доходите.
  • 13 Щасливец съм си аз 2

    4 0 Отговор
    Много се радвам, че покрай корона вируса и извънредното положение затвориха бърдаците, в който се продават наркотици. Почти не остана бар в тая страна без дилър на дрога, ако това не е добра новина за вас значи сте или дилър или наркоман и нямате деца пострадали от тази напаст. Сега е момента да ги обезкървите и да ги арестуват най-накрая.
    Мафията се пречупва, като и спреш доходите.

    Коментиран от #17

  • 14 Бачо Киро

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "Някой":

    Страшен ред, отиват да арестуват човек уж под карантина и лицата им открити... Говорим за човек, който има вируса, капиш? Нали докато им говори и плюе ги заразява бе шматко. И тея ги даваш за пример? Той да седи в карантина, понеже е ооссе, а те го арестуват едва ли не по потници и къси гащи? Толкова ли сте прости, та не разбирате разминаването на опорните точки? Хем супер заразно, чак арестуват, хем полицаите само с едни ръкавички... Стадоооооо, стадо....

    Коментиран от #15

  • 15 Eleonora

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бачо Киро":

    Автора на статията може би е трябвало да поясни, че в Австрия има от една седмица драстично редуциране на социалните контакти и на социалния живот (позволява се излизане от дома само по няколко причини- пазаруване, неотложно посещение при лекар, неотложни мед.терапии, на работа/важи за лица, с професии, без които въобще неможе/, помощ на нуждаещи се хора. Разрешени са и разходки навън, но само с членове на домакинството, в което живееш и винаги на минимум 1м от чужди хора). Та не става дума за заразени в болнична карантина. А арестите са най- вече на лица, които просто са излезли да се шляят навън и се движат в групи(обикновено не австрийци, а по- скоро лица с ориенталски манталитет). А иначе няма мания за носене на маски в Австрия. В супермаркетите дори и сега почти не се срещат хора с маски...!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Val

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Щасливец съм си аз 2":

    Вчера група добре познати наркодилъри в моя квартал си говореха с група полицаи, че стоката не може да се продаде и го мислеха заедно, докато си разменяха пари и пликчета с бял прах.
  • 18 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал":

    Каскета само това и чака - ще отвори наново Белене и който не му е симпатичен
    Там