Отидете към основна версия

22 934 13

ТЕХНОТЕСТ заработи отново

  • технотест

Емблематичната компания за изследване, оценка и одобрение на техническото състояние на автомобилите и техните ремаркета отново работи с пълна сила. След близо двугодишна пауза основаното през 1963 г. дружество отново е на пазара, където ще разчита на до 30% по-ниски цени спрямо конкурентните компании, на дългогодишната си експертна дейност, както и на единствената по рода си лаборатория у нас.

Компанията, която от 13 години е официален партньор на престижната германска организация TÜV SÜD, в момента е единствената нотифицирана техническа служба на Министерство на транспорта, упълномощена да прилага техническите изисквания на ООН по отношение на типовото одобрение на моторните превозни средства и ремаркета в България.



В момента в изпитателния център на ТЕХНОТЕСТ, както дружеството се нарича от началото на 90-те, могат да бъдат извършвани много услуги, сред които проверки и изпитания при индивидуално одобрение на нови и регистрирани пътни превозни средства и ремаркета, проверки и изпитания при изменение в конструкцията на същите, определяне разхода на гориво, възстановяване на пътни превозни средства, годишни технически прегледи, превоз на опасни товари, СЕМТ и много други.

От услугите на компанията с половинвековен опит в областта на техническите експертизи могат да се възползват всички клиенти с автомобили, които са внесени от страни извън Европейския съюз, както и от собствениците на превозни средства с изменения в конструкцията.

ТЕХНОТЕСТ гарантира сигурността и безопасността на всички онези автомобили, чиито двигатели са подменени, променен е броят на местата за сядане в интериора, преустроени са от леки в товарни или обратното, както и за всички автомобили със специално предназначение. От там идва и мотото на компанията- “Гаранция за сигурност".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Нова услуга от Технотест

      Българската компания Технотест АД обяви, че добавя нова услуга към портфолиото си. Фирмата стартира продажбата на Еко стикери, които от ...
    31.03.2015
    19 138
    16