Отидете към основна версия

8 741 8

Ето го новия Land Rover Discovery Sport

  • land rover-
  • discovery-
  • sport-
  • discovery vision

 

Компанията Land Rover публикува първи снимки на своя нов модел, който ще замени Freelander. Както се предполагаше по-рано, този автомобил с повишена проходимост ще получи названието Land Rover Discovery Sport и още в базовата си модификация ще разполага с три реда седалки. По този начин британската марка позиционира малко по-високо новия си модел и отваря място за създаване на съвършено нов компактен кросоувър, който в бъдеще ще бъде позициониран под Discovery Sport.
Новият Land Rover Discovery Sport ще разполага с широки възможности за трансформация на салона, като седалките на втори и трети ред ще могат не само да се прибират в бода, но и да се регулират по дължина и широчина на салона. Съдейки по новите снимките, може да се предположи, че външността на Discovery Sport ще е доста сходна с тази на показания тази година в Ню Йорк концепт Discovery Vision (снимката по-долу). Най-вероятно много от системите, демонстрирани в прототипа ще намерят място във високите нива на оборудване на Discovery Sport.
Една от разликите между концепцията и серийната версия е свързана с вратите. Прототипът няма централни колонки на каросерията. Задните врати се отварят обратно на посоката на движение, с което улесняват достъпа в купето, докато при серийния вариант вратите се отварят по общоприетия начин. Най-вероятно Land Rover Discovery Sport ще бъде представен пред публика на някое от големите автомобилни изложения в края на тази или в началото на следващата година.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини