Отидете към основна версия

42 989 72

Автомобилите с най-удобни седалки

  • седалки-
  • автомобили

 

Агенцията J.D. Power and Associates направи поредното си интересно проучване по темата за автомобилите, което този път засяга автомобилните кресла. Експертите съставиха ранглиста на колите с най-удобни седалки, като резултатите са от анкета, направена сред 86 000 водачи на моторни превозни средства.
 
Изследването е направено през периода февруари - май 2014-а, като експертите са попитали 86000 собственици на нови автомобили за проблемите със седалките на техните коли, които са възникнали в първите 90 дни от покупката на колата. Проучването показва, че най-добрите автомобилни седалки са тези на Ford C-Max, като в тройката влизат още Hyundai Elantra и Porsche Panamera.
 
Най-неудачните седалки са тези на японските Honda Pilot, Toyota Sequoia и Toyota 4Runner. Още нещо любопитно от изследването е, че собствениците на автомобили с три реда седалки, ползват допълнителните кресла в багажника поне веднъж месечно. Ето и класирането на моделите с най-удобни седалки, като в скоби е показан производителят на креслата.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини