Отидете към основна версия

1 Септември, 2014 12:31, обновена 1 Септември, 2014 12:31 8 910 48

Снимаха салона на новата Astra

  • opel-
  • женева 2015

В мрежата се появи нова серия фотографии на следващото поколение Opel Astra. Хечбекът от Рюселсхайм е замаскиран, но на една от снимките се вижда интериорът без никакъв камуфлаж.



Ако изображението е автентично, във вътрешния дизайн на модела очевидно предстоят сериозни изменения. Освен новия волан на очи се набиват дигиталният приборен панел и сензорният екранна мултимедийната система. От Opel явно възнамеряват да се отърват и от многобройните копчета на централната конзола.



Външно следващата Astra ще прилича на прототипа Monza, показан миналата година във Франкфурт. Автомобилът ще бъде построен на нова платформа, благодарение на която ще олекне с 50-100 кг.

По-рано се появи информация, че базовият двигател на Astra K ще бъде 1.0-литров с мощност 115 к.с. Ще се монтира и 1.4-литров мотор със 150 коня. В оборудването ще се появи 7-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя, разработена от GM.

Премиерата на новата Astra ще се състои на салона в Женева през март догодина. Скоро след това започват и продажбите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Само турбомотори за новата Astra

    Атмосферните двигатели отпадат напълно от гамата на следващото поколение на Opel Astra, чиято премиера ще се състои на салона във Франкфурт през ес ...
    07.05.2015
    5 310
    33