Отидете към основна версия

16 184 17

Виждали ли сте всъдеход Mercedes 220SE?

  • mercedes-benz-
  • bigfoot-
  • 220se

Повечето превозни средства превозни средства от типа Bigfoot се правят на базата на огромни пикапи или всъдеходи и тъй като този вид возила са най-популярни зад Океана, най-често за донори се ползват високопроходимите автомобили на Ford и Chevrolet.

Като във всяка друга сфера обаче и тук има изключения. Едно от тях, което виждате на снимките, се продаде много бързо в eBay. Автомобилът представлява подобие на Monster Truck, но с купе от класически Mercedes. В случая каросерията е от Mercedes-Benz 220SE , произведен през далечната 1961 година.

Според обявата този ретро-монстър въпреки неугледния си външен вид е технически изправен. Шасито е от Chevy Blazer , производство 1978 година, но останалата част от възлите и агрегатите са оригинални - тоест от основния донор Mercedes-Benz 220SE.

Външно високопроходимият автомобил е снабден и с аксесоари, насилствено подчертаващи всъдеходния му характер. Ретро чудовището е снабдено с ролбари, допълнителни светлини, гуми за офроуд, допълнителни прагове и със специална подкартерна защита. Продаден е за $2 555.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини