Отидете към основна версия

13 Март, 2015 12:05, обновена 13 Март, 2015 12:05 8 622 31

Британският премиер защити Джеръми Кларксън

  • джеръми кларксън-
  • дейвид камерън-
  • top gear-
  • скандал

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън се застъпи за телевизионния водещ Джеръми Кларксън, който бе свален от екран заради скандал с продуцента на предаването Top Gear. Британският премиер заявил, че ще бъде разстроен ако BBC спре шоуто.

По думите на Камерън той имал много отговорности и щяло да бъде жалко ако "занапред те не включват гледането на Top Gear". Той признал, че няма право да влияе на решенията на BBC, но подчертал таланта на Кларксън. "Той е много даровит, забавлява хората, включително и децата ми, чиито сърца ще бъдат разбити ако свалят предаването от ефир. Надявам се проблемът да се реши, защото Top Gear е забележително шоу, а Кларксън е прекрасен водещ", отбелязал Камерън.

Джеръми Кларксън получи и подкрепа от обикновените британци. Петиция за връщането му на екран вече е събрала 800 000 подписа. Самият водещ приема скандала с чувство за хумор и написа в социалните мрежи, че вече се е записал в бюрото по труда. По непотвърдена информация причината за спирането на Top Gear е опит на Кларксън за физическа саморазправа с продуцента на предаването.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • ВВС свали Джеръми Кларксън от ефир

    Водещият на популярното британско телевизионно предаване за автомобили Top Gear Джеръми Кларксън предизвика пореден скандал, който може да му коств ...
    11.03.2015
    24 404
    74