Last news in Fakti

13 Март, 2015 12:04, обновена 13 Март, 2015 12:05 8 618 31

Британският премиер защити Джеръми Кларксън

  • джеръми кларксън-
  • дейвид камерън-
  • top gear-
  • скандал

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън се застъпи за телевизионния водещ Джеръми Кларксън, който бе свален от екран заради скандал с продуцента на предаването Top Gear. Британският премиер заявил, че ще бъде разстроен ако BBC спре шоуто.

По думите на Камерън той имал много отговорности и щяло да бъде жалко ако "занапред те не включват гледането на Top Gear". Той признал, че няма право да влияе на решенията на BBC, но подчертал таланта на Кларксън. "Той е много даровит, забавлява хората, включително и децата ми, чиито сърца ще бъдат разбити ако свалят предаването от ефир. Надявам се проблемът да се реши, защото Top Gear е забележително шоу, а Кларксън е прекрасен водещ", отбелязал Камерън.

Джеръми Кларксън получи и подкрепа от обикновените британци. Петиция за връщането му на екран вече е събрала 800 000 подписа. Самият водещ приема скандала с чувство за хумор и написа в социалните мрежи, че вече се е записал в бюрото по труда. По непотвърдена информация причината за спирането на Top Gear е опит на Кларксън за физическа саморазправа с продуцента на предаването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    0 6 Отговор
    Дам а на нас много ни пука за този чичка! До колкото си спомням се беше гаврил и с БГ, но може да се лъжа... То забавно, забавно ама не за тоя на чиято сметка е шегата!

    Коментиран от #9

  • 2 Shmeker

    2 0 Отговор
    Явно ходят в една кръчма
  • 3 До 1

    2 0 Отговор
    И какво ако се е гаврил с нас? Аз много не си спомням да е бил тук, може би в Румъния. Но хумора си е хумор и е некоректно да се засягаме за едни неща, а на други да се смеем. А той е толкова гледан, точно заради хумора му!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Shmeker

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "До 1":

    Хумор и дебелашко-просташки шеги, подплатени с простотия са две различни неща. Хуморът си е хумор, простотиите са нещо друго. Нали се сещаш?
  • 5 раптор

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "До 1":

    Еми аз не го гледам... Изтъркаха ми се. Време е за пенсия!
  • 6 Били

    2 3 Отговор
    На този хуморът му е типично британски - сух ,черен и просташки !Гаврил се е с много народности и марки автомобили незаслужено .Чудя се как още съществува това предаване а не е заменено с някое подобно но с много по съвременна визия и стил на самото шоу .Обективно погледнато водещия е ретро отвсякъде - нещо като шоуто на Слави хаха :))) Време е да се пенсионира този изкуфял дъртак както и цялото му шоу и да отстъпи място на млади и талантливи водещи ! Този е направо антика - забележете скучната му суха публика смееща се на изтърканите му шеги ,както и вида на другите двама в шоуто (бени хил пасти да яде) - всичко в това шоу е от на баба ми годежа старо и смърдящо на изтъркан английски ретро хумор !!!!
  • 7 раптор

    1 3 Отговор
    Правилно! Както е модерно да се говори - тролове!
  • 8 Spewn1

    3 1 Отговор
    Експертите по-долу дали знаят, че това предаване има 350 милиона аудитория по целия свят? Това предаване е икона и единственото толкова успешно нещо не само на ББС, а и на целия свят. 350 милиона!

    Коментиран от #12

  • 9 Владислав Димитров

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    "Дам а на нас много ни пука за този чичка! " Колега не се изказвай от името на всички, говори само за себе си !
  • 10 anonimen

    5 1 Отговор
    абе пичове който не го харесва да не го гледа,никои не ви е вързал с г..няно въже за да не можете да го преравете...

    Коментиран от #14

  • 11 гост

    1 2 Отговор
    Проблемът идва оттам, че ББС е държавна телевизия и има конфликт на това какви послания се изпращат до хората чрез този водещ. Многократно той е имал проблеми със сценаристи, понеже накърнените лица от убидите му съдят не него, а държавната телевизия. Многократно е критикуван и за невъобразимо високите заплати които взимат водещите 14-15млн. паунда годишно.
    Забавен е, гледан е и съм съгласен, че който не иска да го гледа, да не го прави.
    Просто това е резултат от множеството конфликти които той поражда. При все, че вече е доста нагласено шоу, отколкото реални тестове и презентации на автомобили, както бе 5th gear.
  • 12 раптор

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Spewn1":

    Той и джъстин биибър има 300 милиона фенове ама кво от това?
  • 13 Дизфункция

    2 2 Отговор
    Може хумора му да не ви допада, но е забавен. Като ви е сух, не го гледайте. Топ Гиър е невероятно шоу и грам не се е изтъркало, то просто няма какво да се изтърка в него. Но е малко неприятно ако наистина се е сбил с продуцента.
  • 14 Shmeker

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "anonimen":

    Точно, аз не го гледам, а преди го гледах. За това и искам някаква промяна за добро. Скоро ще омръзне и на тия дето сега се изкарвате, че го харесвате.
  • 15 Любомир Ковачев

    4 1 Отговор
    и аз твърдо подкрепям джереми
  • 16 Колю

    2 2 Отговор
    Здравейте.Преди години гледах с интерес това предаване,но от както се изгавриха с един пикап Toyota, от тогава като ги видя сменям канала ,то не беше блъскане,жулене,пущане от високо,мачкане,накрая го удави и за негова не приятна изненада като го изкараха зе че запали .Много са пищиса по усмивката му личеше ,от няма как наля го с бензин и го запали,кво точно искаше да покаже аз така и не разбрах.

    Коментиран от #22

  • 17 CarPro

    0 4 Отговор
    Vie e stes s djerko no na djerko mu dreme che shte sprat shouto ima pari da si jivee do kraq na jivota si
  • 18 противник

    2 5 Отговор
    Това предаване е най-голямата тъпня,която съм гледал.Нито един репортаж не показва нещо смислено,а само тъпи лигавщини.Те англичаните като не могат да направят читава кола и тръгнали да се подиграват на тези,които ДОКАЗАНО се справят по-добре от тях.

    Коментиран от #27

  • 19 пройчо

    1 0 Отговор
    добре а какво трябва да направи камерънспоред вас дето се възмущавате да го обеси ена лондонския биг бен за да се хареса на цървулите в булгериа
  • 20 божоле

    1 0 Отговор
    Това е един от най- колоритните водещи който съм виждал.Предаването е забавляващо и има много смях главно Г-н Кларксън или "Уранготана" както го наричат неговите колеги допринася за това. Аз също ще съм с разбито сърце ако видя предаването свалено от ефир готов съм да си купя самолетен билет и да отида в Лондон за да дам своя подпис само и само за да не остане в ефира на ББС.
  • 21 МеХондуста

    1 1 Отговор
    Само мога да ти кажа ,че точно тази серия направи най-голямата реклама на тойота за всички времена.А размазания пикам стой до ден днешен в студиото като паметник щото виждаш ли "той са гаврел с него".Не просто човека показа защо това е най-продавания и използван пикап по целия свят.
    АМИ ТОИ НЯМА УМИРАНЕ!
    Следващия път като гледаш нещо вникни в смисъла ,ако не го схванеш гледай го пак докато ти се изяснят нещата и после пиши.....

    Коментиран от #24

  • 22 Ros

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Колю":

    shto ne traish be cato ti ne haresva ne go gledaiw;m
  • 23 супер

    1 3 Отговор
    Идиот, както и предаването му.........
  • 24 Джеръми Кларксън

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "МеХондуста":

    Имате предвид Тойота Хайлукс на пристанището?! Страхотна реклама за качествата на Тойота! Мина през такива изпитания, а накрая двигателят работеше, макар и с малко помощ по настройките, ако правилно помня!

    Предаването все още ми допада - много информация за автомобили, вкл. такива, които човек не е лесно дори да докосне, интериор, екстериор, окачвания и т.н. Интересни пътувания по цял свят - бяха в Аржентина, Бирма, Ирак, Албания и т.н. И всичко поднесено по един невероятен начин - с картини, автентична атмосфера, хаплив британски хумор и забавни случки!
  • 25 Колю

    1 0 Отговор
    Здравейте.Toyota няма нужда от реклама мой човек,или от овъглени паметници ,ако тая реклама за всички времена беше я направил японец , одеве нямаше да пиша за неща дето не съм схванал и до изясняване ,как британец прави прави скеч с автомобил с ляв волан .Това направи ли ти впечатление.

    Коментиран от #28

  • 26 Колю

    1 0 Отговор
    Здравейте.Извинявам се не е с ляв волан.Гледах пак клипа.
  • 27 НикиД

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "противник":

    Напълно споделям, супер досадно и претенциозно предаване, в което не можеш да научиш нещо особено, а си принуден да слушаш изцепките на тъпите англииски кратуни. На кого се подиграват, като са толкова умни, защо не им остана една тяхна марка, почти всичките фалираха и ги изкупиха. А този кокретно е страшен дразнител, ако го махнат от предаването, може да започна и да го гледам.
  • 28 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Колю":

    Тойота са дървени коли, направени да са надеждни. Ако това ви носи кеф - карайте ги
  • 29 незнайко

    0 0 Отговор
    Поне да му бяха избелили зъбите, след като получава една камара пари. Много лоша визия от снимката.

    Коментиран от #30

  • 30 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "незнайко":

    да няма да го целуваш ?
  • 31 трохата

    0 0 Отговор
    За Д. Камерън вече занем цели два факта:
    1.Мрази българите;
    2.Обича Топ Гиър.