Отидете към основна версия

67 526 118

5 представителни коли за младия предприемач до 15 000 лв.

  • autocredit-
  • mobile.bg

Ако търсите имидж, но не ви се дават много пари, а и не обичате клишетата, обърнете внимание на тези коли

Ако някой ви каже, че външният вид и материалните придобивки нямат отношение към това как хората ви възприемат, най-вероятно ви лъже. Един от най-важните атрибути на всеки бизнесмен, водещ преговори с клиенти, е автомобилът. Той носи куп послания за това колко подреден е животът ви, колко добре се справяте с бизнеса си, може ли да ви се има доверие и тн. Когато търсим имидж в даден автомобил, най-лесният начин е да се обърнем към модел на една от трите германски премум марки – Audi, BMW и Mercedes. Но ние трябва да сме различни, трябва да изпратим послание, че знаем много добре какво искаме, изборът ни е разумен и не обичаме да влизаме в класическите коловози. Това са 5 представителни автомобила, които няма да ви изложат пред бъдещи бизнес партньори. За да ги сложим в рамки, избрахме цена до 15 000 лв. и максимум 10-годишна възраст.

Volvo S80

 

Ако има очевиден представителен автомобил, който не е дело на германска компания, това обезателно ще бъде Volvo S80.Шведски лукс и студен дизайн, който издава взискателното отношение на собственика. Обикновено хората, които карат Volvo не се интересуват от чуждите погледи, а от това как самите те се чувстват в колата си. Компанията е известна с акцента, който поставя върху сигурността. В България могат да се намерят чудесни дизелови версии с цена под 10 000 лв. Подобно на всички коли от луксозния сегмент, Volvo S80 има доста електроника, на която трябва да се обърне достатъчно внимание преди самата покупка. Добър съвет е да се уверите че всеки бутон изпълнява коректно зададената му от завода функция.

Виж обяви за Volvo S80 от 7999 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Skoda Superb

 

В България отношението към Skoda е полюсно. Част от хората оценяват напредъка на чешката компания, която под вещото ръководство на Volkswagen Group достигна солидни резултати. Други пък смятат, че кола с емблемата на Skoda е по-скоро срам за нейния собственик. Каквото и да е отношението на хората, всеки ще признае качествата на Superb – топмоделът на чешката компания, който предлага доста солиден лукс и едно от най-добрите съотношения цена/качество на пазара. Автомобилът е луксозен, голям и представителен, а поддръжката му е значително по-ниска от тази на утвърдените премиум играчи. Качеството? Същото, което можете да очаквате от всеки Volkswagen от тези години.

Виж обяви за Skoda Superb от 5800 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Saab 9-5


 

Друго очевидно предложение от Швеция. Това е модел, който говори изключително много за своя собственик. Изтърканото схващане е, че Saab 9-5 се кара от лекари, адвокати и архитекти. А какво е общото между тях? Високо образование и разумно претегляне на алтернативите при покупка на автомобил. Притежавайки Saab 9-5, неминуемо ще получиш и част от тази репутация. Разбира се, получаваш и репутацията на смелчага, тъй като в последните години Saab се намира в меко казано незавидно финансово състояние. Може би това е и причината Saab 9-5 от 2005 г. да започва от 3500 лв.

Виж обяви за Saab 9-5 от 3500 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

Citroen C6

 

Още от времето на велкия DS, в който са се возили Шарл де Гол и куп още знаменитости, Citroen знае как се правят луксозни и ексцентрични автомобили. C6 е поредният пример за това. Ако бизнес партньорите ви имат 5 срещи, то със сигурност ще запомнят човека, който е паркирал пред лоби бара на хотела своя Citroen C6. Авангарден френски дизайн, куп странни, но интригуващи решения, мощни двигатели и луксозно оборудване. Истински Citroen.

Виж обяви за Citroen C6 от 13500 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Honda Accord

 

Крайно време беше и за нещо здраво и утвърдено през годините. Добрата стара Honda Accord никога не е била очевидният избор. Въпреки това, собствениците на тази кола обожават нейната дискретност и техническа издръжливост. У нас най-разпространен е 2.2-литровият дизелов двигател, който много хора бъркат за бензинов. Причината се крие в добрия баланс и чудесното обезшумяване на купето.

Виж обяви за Honda Accord от 7800 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

 

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини