Отидете към основна версия

60 265 109

Разярен клиент разби нов Mercedes-Benz S63 AMG

  • mercedes-benz-
  • s63 amg-
  • корея

Корейски собственик на Mercedes-Benz S63 AMG се сдоби със световна слава, след като потроши елитната лимузина за $150 000 със стик за голф пред представителството на немската марка в Сеул, а репортаж от касапницата без излъчен по местната телевизия SBS. Мъжът обяснил яростта си с постоянните повреди на чисто новия автомобил и отвратителното обслужване на дилъра.

Проблемите започнали веднага след покупката на наточената S-Klasse. На няколко пъти двигателят на колата просто изгасвал по време на движение. В сервиза на Mercedes-Benz не открили нищо нередно и успели да стигнат само до извода, че ауспухната система се нуждае от смяна.

Търпението на корееца се изчерпало напълно, когато колата за пореден път изгаснала, докато возел 5-годишния си син и бременната си съпруга с не повече от 40 км/ч и едва успял да спре безопасно. От представителството му били гарантирали, че ако повредата се повтори още веднъж, ще заменят злощастната S-Klasse с нова, но щедрият на обещания продавач се покрил някъде.

Тогава побеснелият от безсилие клиент паркирал лимузината пред дилърския център на Mercedes-Benz и започнал методично да я унищожава пред смаяните погледи на минувачите и служителите на представителството.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини