Отидете към основна версия

3 754 9

Пристига и новата Honda Jazz

  • honda jazz-
  • sofia motor show
Третото поколение Honda Jazz пристига в България за най-голямото авто изложение. Автомобилът е със смели решения във външния и вътрешен дизайн, като е наблегнато на вътрешното пространство, което е едно от водещите, като обем на пазара. Новият Jazz запазва класическия силует, но използва препратки от повечето нови модели на марката, за да бъде в крак с времето.
Шасито на автомобила е изцяло ново и се използва и при HR-V, като в него резервоарът се намира под предните седалки и така осигурява много по-голям обем в багажното пространство. Това става и благодарение на новата система Magic Seats. Jazz е удължен с 95мм и междуосието му е удължено с 30 мм. Багажното пространство е 354 литра и 884 литра със сгънат заден ред седалки. Геометрията на предното окачване също е сменена с цел подобряване на управлението.
Таблото включва нов 7 инчов тъч дисплей с новата инфотеймънт система Honda Connect, която предлага много разнообразни функции. Jazz ще бъде оборудван с новия мощен и ефикасен 1.3-литров бензинов i-VTEC двигател от серията EarthDreams. Мощността му ще бъде 102 конски сили и ще бъде прикрепен към шестстепенна ръчна или полуавтоматична CVT скоростна кутия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини