Отидете към основна версия

7 060 8

Новата Honda HR-V скоро и в България

  • honda hr-v-
  • sofia motor show
Премиера за Sofia Motor Show на щанда на Honda ще бъде новото поколение на HR-V. Кросоувърът е с нов по-динамичен дизайн и с големи възможности по отношение на вътрешния обем и удобство. Почти всяка компания може вече да се похвали с модел от сегмента на малките кросоувъри. 
Новото шаси, което споделя и с моделът Jazz позиционира резервоара под предните седалки и в комплект със системата Magic Seats предлага огромно багажно просранство от 1026 литра. Теглото на HR-V е в границите на хечбек автомобилите от "Голф" класа - от 1250 до 1350 килограма. Отвътре в централната конзола се помещава 7 инчов дисплей със системата Honda Connect. За безопасността се грижат системите за предупреждение при опасност от насрещен удар - FCW, за разпознаване на пътните знаци - TSR и за предупреждение при напускане на лентата за движение - LDW.

HR-V предлага избор от два EarthDreams двигателя - 1.5 четирицилиндров бензинов I-VTEC двигател с 130 коня и дизелов 1.6 I-DTEC с 120 конски сили и 300Nm въртящ момент. Двигателите се предлагат с шестстепенна механична скоростна кутия, като 1.5 I-VTEC се предлага и с безстепенната CVT кутия. Те имат икономичен - ECON режим на работа и старт-стоп системата Idle Stop, които минимизират разхода на гориво и помагат за намаляване на емисиите на CO2 до 104 г/км. Автомобилът за начало ще се предлага само с предно задвижване.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини