Last news in Fakti

3 Октомври, 2015 07:15 7 053 8

Новата Honda HR-V скоро и в България

  • honda hr-v-
  • sofia motor show
Премиера за Sofia Motor Show на щанда на Honda ще бъде новото поколение на HR-V. Кросоувърът е с нов по-динамичен дизайн и с големи възможности по отношение на вътрешния обем и удобство. Почти всяка компания може вече да се похвали с модел от сегмента на малките кросоувъри. 
Новото шаси, което споделя и с моделът Jazz позиционира резервоара под предните седалки и в комплект със системата Magic Seats предлага огромно багажно просранство от 1026 литра. Теглото на HR-V е в границите на хечбек автомобилите от "Голф" класа - от 1250 до 1350 килограма. Отвътре в централната конзола се помещава 7 инчов дисплей със системата Honda Connect. За безопасността се грижат системите за предупреждение при опасност от насрещен удар - FCW, за разпознаване на пътните знаци - TSR и за предупреждение при напускане на лентата за движение - LDW.

HR-V предлага избор от два EarthDreams двигателя - 1.5 четирицилиндров бензинов I-VTEC двигател с 130 коня и дизелов 1.6 I-DTEC с 120 конски сили и 300Nm въртящ момент. Двигателите се предлагат с шестстепенна механична скоростна кутия, като 1.5 I-VTEC се предлага и с безстепенната CVT кутия. Те имат икономичен - ECON режим на работа и старт-стоп системата Idle Stop, които минимизират разхода на гориво и помагат за намаляване на емисиите на CO2 до 104 г/км. Автомобилът за начало ще се предлага само с предно задвижване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МSux

    0 0 Отговор
    Добре изглежда Ондето и не е много скъпо за този клас автомобили.
  • 2 Lexus RX300

    2 0 Отговор
    Цената вече е излязла при дилъра на Хонда.
    42 000 лв. с ддс за предно предаване и 120 коня и 50 000 лева за предно предаване и 150 коня.

    То всъщност всички НРВ ще бъдат само с предно предаване.
    Много безсмислен модел на Хонда!

    Сто пъти по-добре е новата Витара 2016г. с 4х4 за 41 000 лв.

    И Витара 2016 освен че има 4х4 е и 167 см. докато НРВ е 155 см.!!!

    Не му виждам нишата въобще къде трябва да бъде това нещо НРВ....няма 4х4 и в най-скъпия вариант от 50 000лв....само с предно е и е 155 см. високо.....за сравнение толкова е Ауди А6 Алроуд куатро.
    А за 50 000 лв. се намира вече и модела 2012г. - дори се откриват модели с 9-12 месеца гаранция за парите на НРВ с предно пр.

  • 3 VAG

    1 1 Отговор
    грозотия,тея не се научиха на дизайн
  • 4 копеле

    3 1 Отговор
    Е как без 4x4 , кофти работа
  • 5 Волен Сидеров

    2 1 Отговор
    да си го държат в японско-от икономии хептен изтрещяха,голям зевзек трябва да си и да си го купиш за да се подиграеш със себе си.....
  • 6 опсмопсус

    1 0 Отговор
    О, коментаторите по-умни от маркетинговите специалисти на Хонда!
  • 7 Десислав Попов

    0 0 Отговор
    Тези нормални ли са?!?!?Колата не е лоша,ама каква е тази духалка вдясно.УЖАС!@!!
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    За какво да се дават 50х. лв за такава кола като е същото като един хечбек, който струва с 20х. лв по-малко?
    Един сув няма ли 4х4 няма никакъв смисъл да се купува. Сегашните малки сувчета са просто визия, без покритие и смисъл. Защото така производителите печелят много повече: същата техника на хечбек, същия двигател, същия салон, но по-високи пружини и малко променен дизайн. Реално не струва нищо, а цената е много над тази на хеч-а.
    Първо направете тестдайвове на сув и хеч и тогава решавайте за какво ще си дадете парите, на мен лично сув за ежедневна употреба не ми допада.