Отидете към основна версия

5 822 11

Пристига новото Renault Megane

  • renault megane-
  • sofia motor show

Задаващият се автосалон Sofia Motor Show ще бъде сцена за една от дългоочакваните премиери - новото Renault Megane. Моделът идва директно след първата му премиера на автосалона във Франкфурт провел се преди месец. Автомобилът има изцяло ново 4Control шаси, което е новост за този клас автомобили, като благодарение на него завиват и задните колела. Това, освен че ще увеличи маневреността ще въздейства благоприятно и върху недозавиването от, което страдат автомобилите с преден задвижващ мост.

Двигателната гама ще бъде запълнена с три дизелови агрегата с мощност от 90, 110 и 130 конски сили и три бензинови с мощност от 100, 130 и GT версията с 205 конски сили. Скоростните кутии ще бъдат шестстепенна ръчна и седемстепенна автоматична с два съединителя. Версията, която много запалени фенове очакват - краля на предното предаване Megane RS най-вероятно ще бъде с мощност от порядъка на 300 конски сили. Очаква се и хибриден модел, като системата ще включва дизелов двигател и електромотор, с очакван разход от 3 литра на 100 километра.

В помощ на шофьора ще бъдат множество системи идващи от пакета Advanced Driver Assistance Systems, в който влизат адаптивен круиз контрол, система за предупреждаване за напускане на лентата, система за следене на сляпата зона, както и за разпознаване на пътните знаци. Иновацията се отличава още с 8.7-инчовия вертикален екран, интегриран в горната част на средната конзола. Настройките на автомобила се контролират от системата Multi-Sense с пет режима на работа Sport, Normal, Comfort, Perso и Eco, като Perso - от персонален позволява вкарването на собствени настойки.

Технически характеристики за съществуващите Рено Меган , вижте ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини