Отидете към основна версия

17 265 21

Най-атрактивният автомобил на SEMA 2015

  • bmw e28

Един много известен сред феновете автомобил грабна вниманието на всички на най-голямото тунинг изложение в света. Това ръждиво BMW от пета серия с вътрешно означение Е28 е собственост на един от хората зад stanceworks.com - Майк Бъроуз - и през годините е претърпяло редица трансформации.

След като автомобилът е получил интервенция, използвана най-широко при мускулестите американски автомобили - снижаване на покрива, известно, като "топ чоп", се случва нелеп инцидент. През 2011 колата е обхваната от пламъци и е напълно унищожена. Това обаче не сломява собственика и "Ръсти" прави брутална трансформация.

Вдъхновен от култовия шампионат IMSA, Ръсти или поне останалото от него се превръща в машина с тръбно шаси, разработено от компанията за окачвания H&R. Панелите са разширени и отново получават ръждивото си покритие чрез химична обработка. Двигателят е изместен много навътре в сравнение с оригиналното му място за по-добър баланс. Той идва от M5 от следващото поколение 5er и след много подобрения мощността му достига почти 500 конски сили. Агрегатът е оборудван със сух картер - система за по-добро омасляване. Уникалната визия се завършва от класическите разглобяеми BBS джанти с различен размер отпред и отзад.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини