Отидете към основна версия

18 915 11

Йон Олсон подхвана и Lamborghini Huracan

Шведския фрийстайл скиор и луд фен на автомобилите - Йон Олсон, готви нова машина. След злополучното приключване на живота на уникалното му Audi RS6 с близо 1000 конски сили вдъхновено от DTM, което след продажбата му бе запалено по неясни причини, Йон явно ще претвори и новото си Lamborghini Huracan.

С уникалната си визия той превръща спортните си автомобили в произведения на изкуството повече от 10 години. През ръцете са му минали автомобили, като BMW M3 CSL, M3 GTR, Porsche 996 Turbo, Ultima GTR, Lamborghini Murcielago LP670 Super Veloce, Audi R8 PPI Razor GTR и още много други. Йон е познат на много хора и от участията му в ралито Gumball 3000, както и с това, че независимо от автомобила той монтира ски багажник на покрива.

Както можем да видим в снимките детайлите, които ще бъдат създадени от въглеродни влакна с нов дизайн са свалени от автомобила за сканиране от компанията MLT. Huracan от своя страна вече пътува към шведските тунери Stertman, където ще получи и подобрения по стабилността и мощността, но около тях нямаме информация.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини