Отидете към основна версия

13 225 3

Продават един от последните произведени Mclaren F1

  • mclaren f1

Появата на тази машина в света на автомобилите постави стандарти, които бяха немислими дори и за най-смелите оптимисти. Култовият статус, който с времето тя придоби трудно може да бъде достигнат от друг автомобил. Освен рекордите, които подобри и общото представяне, което малко автомобили дори днес могат да достигнат от него са произведени само 106 броя, като само 64 от тях са пътната версия.

Сега в продажба от McLaren Special Operations Heritage е пуснат един от последните ръчно произведени шест автомобила през 98-ма с номер на шасито 069, който е изминал само неприличните 4506 километра. Черният цвят Carbon Black и черният интериор направен с голямо количество алкантара добавят допълнителна ексклузивност.

Този 1138 килограмов колос задвижван от 6.1-литровия V12 двигател от BMW Motorsport се очаква да мине осемцифрена сума и при вида му сме сигурни, че може. Миналата година от Сотбис бе продаден екземпляр от версията LM за цената от 13.7 милиона долара. Бъдещият притежател ще има и лимитиран часовник предназначен за собствениците на McLaren, който върви с автомобила.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини