Отидете към основна версия

4 363 5

50 Cent иска да води Top Gear

  • 50 cent-
  • top gear

Американският рапър Къртис Джаксън, по-известен като 50 Cent, желае да стане водещ на британското автомобилно предаване Top Gear. В интервю за The Daily Star изпълнителят заявява, че с радост би сменил Крис Еванс, който обяви, че напуска шоуто заради слаб рейтинг.

"Бих искал да поработя в Top Gear. Мога да спася предаването, но ще трябва да се поизръсят. Няма кола, която да не съм притежавал през всичките тези години. Колекцията ми е по-яка от чиято и да било друга. Top Gear бе едно от най-култовите шоута в цял свят. Срамота е, че го смачкаха до такава степен", обяснява 50 Cent.

Снимките за новия сезон на Top Gear започват през септември и дотогава в екипа на водещите могат да настъпят персонални промени, въпреки че продуцентите продължават да опровергават информациите за предстоящи уволнения. Първото издание на шоуто без Джеиръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей получи крайно негативни оценки. По време на излъчването на четвъртия епизод от сезона рейтингът спадна до исторически 13-годишен минимум с аудитория от 2.34 млн. зрители.

Самият Къртис Джаксън има леко противоречив вкус за автомобили, който много държи да демонстрира в официалния си профил в Instagram. Ето някои от колите, за чийто собственик се представя обявилият фалит рапър.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 50 Cent тъпче пачки в Murcielago

    Ако имаше олимпиада по позьорство, звездите на хип-хопа нямаше да срещнат никаква конкуренция в нито една от дисциплините. Малко знаменитости от музик ...
    23.11.2010
    7 691
    23