Отидете към основна версия

23 Август, 2016 13:34, обновена 23 Август, 2016 13:34 4 943 7

Volkswagen Golf отново ще има

  • volkswagen-
  • golf-
  • passat

Вчера ви информирахме, че германските фабрики на Volkswagen AG преустановиха сглобяването на два от най-продаваните модели на концерна заради спрени доставки на части и компоненти. Производството на Golf и Passat е блокирано след отказ на поддоставчик да изпълни договорените поръчки за скоростни кутии и седалки. Базираната в Босна компания аргументира крайната мярка с отказа на немците да платят за модернизация на производствените мощности, уредена с предварителен договор за увеличаване на обема на доставките.

Сега стана ясно, че от Volkswagen са реагирали мигновено и след 19-часови преговори с представители на ES Automobilguss и Car Trim проблемът е разрешен. Според Hannoversche Allgemeine преговорите са преминали успешно и за двете страни и доставките на части отново са факт. По информация на изданието, страните са се договорили за дългосрочно сътрудничество и най-вероятно от VW са изплатили исканите компенсации.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Volkswagen спря производството на Golf

    Германските фабрики на Volkswagen AG преустановиха сглобяването на два от най-продаваните модели на концерна заради спрени доставки на части и компоне ...
    22.08.2016
    30 707
    24