Отидете към основна версия

7 123 2

Следващото Renault Megane RS

Новините около френския производител Renault, продължават да извират и това никак не е странно - след малко повече от месец започва парижкия автосалон. Един от най-бързите хечбеци с предно предаване е Megane RS, но от новото му поколение все още няма такава версия. Това обаче, не значи, че компанията не работи над него и доказателството са тези снимки от Нюрбургринг направени от BridgetoGantry.

Разликите с нормалния автомобил са явни - нови широки калници, големи спирачки и по-големи и широки джанти, но едва ли това е финалната визия. Интересното е, че тук не става въпрос за двуврат автомобил и е съвсем възможно той да последва по-малкото четириврато Clio RS. Едно от нещата, които знаем със сигурност е, че автомобилът ще притежава системата за завиване на задните колела, вградена и в Megane GT, който бе първият от този клас.

Битката при хотхечовете е яростна и Renault Sport имат да защитават репутацията на един от най-бързите автомобили на предно предаване и очакваме да не ни разочароват.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини