Отидете към основна версия

6 947 6

Eagle завърши първия Spyder GT

  • eagle-
  • spyde gt

Един от най-красивите автомобили правени до сега, със сигурност е Jaguar E-Type и като такъв, той е вдъхновил изключително много хора. Това кара една малка фабрика в източен Есекс да създаде изключително добри реплики на автомобила, които са признати и от производителя. Най-новото попълнение при тях след Speedster и Low Drag GT се нарича Spyder GT и е насочено към тези, които обичат липсата на покрив през летните дни.

Както другите си братя, автомобилът е създаден от тръбна конструкция с ръчно изковано от алуминий шаси. Двигателят е шестцилиндров редови с кубатура от 4.7 литра с мощност от 345 конски сили и 488 нютонметра. Очакването е от специалистите Ohlins, а спирачките са от AP Racing. Ускорението от 0 до 100 става за под 6 секунди.

Представянето на автомобила няма да бъде на случайно място - конкурсът за елегантност в замъка Уиндзор. Тази красота обаче, хич не е евтина - 585 хил. евро, но със сигурност това ще бъде една добра инвестиция, на която цената ще се повишава за в бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Предвестникът на SUV-тата

    Много от японските компании си оспорват това, кой е създал първото SUV. Счита се, че това е Toyota с техния RAV4, но всъщност има един автомобил, койт ...
    18.12.2018
    10 565
    21
  • Пак "менте" или китайско Porsche на ток

    След като преди няколко дни ви разказахме за първия китайски суперавтомобил с електрическо задвижване, сега отново ще се върнем в Поднебесната държ ...
    26.04.2015
    19 740
    31