Last news in Fakti

3 Септември, 2016 18:39 6 944 6

Eagle завърши първия Spyder GT

  • eagle-
  • spyde gt

Един от най-красивите автомобили правени до сега, със сигурност е Jaguar E-Type и като такъв, той е вдъхновил изключително много хора. Това кара една малка фабрика в източен Есекс да създаде изключително добри реплики на автомобила, които са признати и от производителя. Най-новото попълнение при тях след Speedster и Low Drag GT се нарича Spyder GT и е насочено към тези, които обичат липсата на покрив през летните дни.

Както другите си братя, автомобилът е създаден от тръбна конструкция с ръчно изковано от алуминий шаси. Двигателят е шестцилиндров редови с кубатура от 4.7 литра с мощност от 345 конски сили и 488 нютонметра. Очакването е от специалистите Ohlins, а спирачките са от AP Racing. Ускорението от 0 до 100 става за под 6 секунди.

Представянето на автомобила няма да бъде на случайно място - конкурсът за елегантност в замъка Уиндзор. Тази красота обаче, хич не е евтина - 585 хил. евро, но със сигурност това ще бъде една добра инвестиция, на която цената ще се повишава за в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брим

    1 0 Отговор
    Бижу ! ...което за съжаление няма да видим по нашите улици и то не защото няма хора с пари, а защото няма такива с елегантен вкус. Ако беше някой нов мерц, баварец или джип от някоя др. скъпа марка де що има "милионерче" щеше да го е заприходило и паркирало пред някоя култова чалготека.
  • 2 Пъно

    1 0 Отговор
    Съвсем точно, тук "стил" е забравена дума...
  • 3 Никой

    0 1 Отговор
    Хора и вкусове различни. А и някои искат и практичност и удобство, които тази кола не може да предостави. Да, красива е, но кой би я карал в трафика на голям град? Тя е за джиткане по ривиерата.

    Коментиран от #4

  • 4 брим

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Говорим за хора с пари, които нямат проблем да подържат цял автопарк. Там практичността е на заден план, защото има пари на теория за всичко.
    И точно така вкусове разни, но тук вкуса на 99% е един и същ, за това говоря, ако не си разбрал си е твой проблем ;)
  • 5 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Красота!!!
  • 6 Някой

    0 0 Отговор
    Остана и автора на статията, да си погледне правописните грешки.'' Очакването е от специалистите "," 0 до 100 тава".