Отидете към основна версия

11 307 20

BMW разкри M Performance пакетите за пета серия

  • bmw-
  • m performance

Следващото поколение на популярния седан на германците се очаква да бъде на пътя през пролетта, но персонализациите от M Performance вече могат да бъдат видяни. Те ще включват цялостна външна премяна, повишения на мощноста за почти всички двигатели, ново окачване, отличителни джанти, както и нова спирачна система.

Моделът M550i xDrive ще разполага с цели 462 конски сили и 650 нютонметра, което означава задвижване на четирите колела и ускорение от 0 до 100 за само 4 секунди, а това е с една десета по-малко от предишното поколение на M5. При шестцилиндровото 540i мощноста ще достига до 360 конски сили и 500 нютонметра или с 34 коня и 50 нютонметра повече от стандартната версия. При дизелите ще се предлага възможност за 530d - 292 конски сили и 650 нютонметра или 27 коня и 30 нютона в повече.

Освен всичко останало се предлага и нова изпускателна система за бензиновите агрегати, която ще разкрие звуковите възможости на автомобила, като те ще бъдат подсилени и от прекалибрираната Active Sound система. Интересното при тези пакети е, че те не повлияват на средния разход на гориво в сравнение със стандартните.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини