Отидете към основна версия

27 968 9

18-годишен паркира Ferrari в бръснарница

  • ferrari-
  • 488 gtb-
  • катастрофа-
  • инцидент

Младеж на 18 г. по чудо не уби никого, след като влетя с Ferrari 488 GTB във фризьорски салон в гр. Шампейн, щата Илинойс. Тийнейджърът "подпрял" Volvo XC90, изгубил контрол над италианската суперкола, отскочил от бордюр и се врязал в бръснарница Andyʼs Barbershop, съобщава Illinois Homepage.

За щастие при инцидента няма пострадали, а водачите на двата засегнати автомобила са се отървали с незначителни наранявания. Шофьорът на Ferrari-то обаче ще бъде санкциониран за неспазване на правилата за престояване и опасно управление.

Пътните инциденти с участието на млади и неправоспособни водачи зад волана на мощни коли в САЩ напоследък зачестяват. Миналата седмица 19-годишен приключи разходката с татковия Aston Martin на дъното на езеро, а преди месец непълнолетни крадци потрошиха 3 чисто нови "доджа" с двигатели Hellcat с по 717 к.с.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Синче удави татковия Aston Martin

    Двама 19-годишни младежи от Далас приключиха под вода разходката с бащиния Aston Martin Vantage на единия от тях. Младежът взел британското купе без п ...
    06.12.2016
    25 669
    8
  • Пубери откраднаха 4 Hellcat-а, разбиха 3 от тях

    Тийнейджъри от Канзас Сити проникнаха в дилърски център на Dodge в Сейнт Питърс, щата Мисури, и откраднаха четири мускулести автомобила от моделите Ch ...
    07.11.2016
    34 604
    19