Отидете към основна версия

20 360 13

BMW M1 - директно от плевнята

  • bmw-
  • m1

Най-забележителният модел от миналото за германския производител BMW безспорно е M1. Той е една от първите машини, които начертават пътя на днешните суперспортни автомибили и е изваян от ръката на Джорджето Джуджаро. През 3-те години на производство - от 78-ма до 81-ва са произведени само 457 автомобила, като в днешно време е трудно да ги видим дори на снимка.

Проследяването на тези машини е много трудно, но специалистите от Mint Classics успяват да намерят този невероятно консервиран екземпляр в южна Италия. Той е произведен през последната 81-ва година и има навъртяни само 7392 километра. Причината за ниския пробег се крие в това, че той влиза в тази плевня през 82-ра и от тогава не е мърдала от там.

Всичко по автомобилът е оригинално, като това включва дори и гумите. Само след добро измиване е видно отличното състояние на интериора и екстериора, но на двигателя ще трябва да бъде обърнато по-голяма внимание, защото след толкова години паленето може да доведе до проблеми. След обновяването, този автомобил определено ще се превърне в магнит за колекционерите по света и цената му може да достигне до върховете за модела.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини