Отидете към основна версия

4 162 5

Внушителен Hilux от Toyota и Tonka 

Има нещо много привлекателно в Еднорозите направени с рекламна цел. Причината е, че в тях няма ограничения и присъствието им почти винаги е зрелищно - няма ограничения за габаритите, за мощността и за модификациите. Последното такова творение е дело на Toyota и компанията създаваща камиони играчки от дълги години - Tonka.

Този пикап стартира от обикновен Hilux SR5 с двойна кабина и бързо се превръща в всъдеход. Общото повишение на височината с 15 см е постигнато с ново офроуд окачване, което е комбинирано нови 35-инчови гуми, а заедно с тях за заменени полуоските и още детайли по окачването, които да понясят височината.

Капакът е от въглеродни нишки и има по-изразена гърбица, предната броня е с прикачена стоманена част с дебелина от 6мм, която да пази двигателя от удари. Отдолу под купето има тръбна конструкция, която също да пази от удари, като това ваши и за металния детайл в задницата.

Всичко е допълнено от черножълтата окраска, която подчертава възможностите му. Под капака обаче, не се крие нещо скандано, а нормалния 2.8-литров четирицилиднров дизелов агрегат, но той доставя достатъчно голямо количество въртящ момент към колелата, който да го измъкне от всякакви ситуации.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини