Last news in Fakti

30 Март, 2017 07:15 4 158 5

Внушителен Hilux от Toyota и Tonka 

Има нещо много привлекателно в Еднорозите направени с рекламна цел. Причината е, че в тях няма ограничения и присъствието им почти винаги е зрелищно - няма ограничения за габаритите, за мощността и за модификациите. Последното такова творение е дело на Toyota и компанията създаваща камиони играчки от дълги години - Tonka.

Този пикап стартира от обикновен Hilux SR5 с двойна кабина и бързо се превръща в всъдеход. Общото повишение на височината с 15 см е постигнато с ново офроуд окачване, което е комбинирано нови 35-инчови гуми, а заедно с тях за заменени полуоските и още детайли по окачването, които да понясят височината.

Капакът е от въглеродни нишки и има по-изразена гърбица, предната броня е с прикачена стоманена част с дебелина от 6мм, която да пази двигателя от удари. Отдолу под купето има тръбна конструкция, която също да пази от удари, като това ваши и за металния детайл в задницата.

Всичко е допълнено от черножълтата окраска, която подчертава възможностите му. Под капака обаче, не се крие нещо скандано, а нормалния 2.8-литров четирицилиднров дизелов агрегат, но той доставя достатъчно голямо количество въртящ момент към колелата, който да го измъкне от всякакви ситуации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    11 0 Отговор
    Само за нашите разбити пътища в дълбоката провинция, че и с красиво българско име... Дайте ми 2 !
  • 2 КОч

    4 1 Отговор
    Тонка е на леля Гошка сестра.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мъжкар

    0 4 Отговор
    След 5г от надписа ТОНКА ще е останало само ТОН защото останалите 2 букви ще ги е изяла ръждата.

    Коментиран от #5

  • 5 бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "мъжкар":

    Toyota =/= Mazda !!!