Отидете към основна версия

34 459 9

BMW M5 E39 комби? Виждали сме, но няма!

Култовият спортен седан на BMW - M5, е една от машините, с която са запознати милиони фенове на автомобилите по света. Той е пословичен със своя шестцилиндров двигател, но при поколението Е39 прави рязък ход към увеличение и на кубатурата и на цилиндрите и автомобилът се оборудва с 5.0-литров V8 отново с единични дроселови клапи, който го превръща в още по-желан, като причините са много. Мощността скача на 400 конски сили, нютонметрите на 500, а звука е нещо трудно обяснимо.

Този модел за разлика от предишния обаче, така и не получава комби версия, като най-мощната е 540 с нейния 4.4-литров V8, която също е много добра машина. Това не означава, че не може да бъде създаден такъв автомобил и едно тунинг студио бързо поправя тази грешка - Greenwood Motorsports.

Освен пълната двигателна трансплантация, автомобилът е получил всички други основни детайли на M5 - окачването, спирачките, диференциалът със заключване, както и изпускателната система с два двойни накрайника и специфичните за модела многоспицови джанти. Автомобилът притежава и визуалния пакет, с който е познато M5, както и специфичните седалки, а цената му е 22500 долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини