Отидете към основна версия

3 216 4

McLaren с нов дизайнер

Новата ера за този английски производител е зашеметяваща, като всичко започна преди шест години с пускането на модела MP4-12C. От тогава насам се радваме на 650S, 675LT, P1, малкия дявол 570S, най-новото попълнение 720S и всичките произходни лимитирани версии.

От началото на тази нова ера, един от старши дизайнерите е Роб Мелвил. През първите две години Мелвил седи на тази позиция, но следващите пет преминава на по-ръководна - като главен дизайнер. Сега обаче, той ще може да взима решенията, кой от проектите ще стига до поточната линия, защото вече е директор в това подразделение. Това естествено ще означава повече решения и по-малко проектиране.

Мелвил споделя за повишението си, че помни как през 2009-та влиза в компанията и сега чувства същата тази радост от повишението си. Според него McLaren са сформирали чудесен екип, в който са интегрирали дизайнерска философия, която поддържа страстта в разработването на автомобили.

Той ще замени Франк Стивънсън, който преди това е работил в Jaguar Land Rover, където от ръцете му излиза супер успешния Range Rover Evoque. Последното им творение 720S не бе прието особено добре от света и навярно това може да е довело до решението са свалянето му от поста.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини