Отидете към основна версия

16 318 64

BMW M6 пристига догодина с 600 коня

  • bmw-
  • 6er-
  • m6-
  • gran coupe

Усилените тестове, на които баварците подлагат новото поколение на М6, не останаха незабелязани от папараците. Макар и многобройни обаче, шпионските снимки не позволяват да се надникне под камуфлажа и да стане ясно как ще изглежда суперкупето на BMW.

Сайтът Autofans.be все пак се е добрал до вътрешна информация, въз основа на която са изготвени тези рендери. Белгийците твърдят, че M6 Convertible ще дебютира през юни догодина, а закритата версия ще го последва три месеца по-късно.

От Autofans.be са се добрали и до друга ценна конкретика. Според прихванатата информация официалната премиера на четиривратото 6er Gran Coupe ще се състои през март 2013-а.

Под предния капак на M-шестицата ще се монтира техника от M5. Нейният 4.4-литров V8 с два турбокомпресора обаче ще бъде форсиран до 600 к.с. Двигателят ще работи в комплект със седемстепенна скоростна кутия с два съединителя.

По първоначални данни M6 ще ускорява от място до 100 км/ч за не повече от 4.5 секунди, а максималната скорост ще надхвърля 300 км/ч. Динамичните показатели на 6er Gran Coupe надали ще се различават драстично.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини