Отидете към основна версия

6 236 5

iM2 - BMW M на бъдещето

Автомобилите са тръгнали към електрическото задвижване и съвсем скоро на някои производители ще се налага да създават такива модели, защото големите градове постепенно ще забраняват тези с двигатели с вътрешно горене. Естествено освен смяната на задвижващия агрегат се гони и динамика, а в момента едни от масовите автомобили, които имат най-добрата такава са автомобилите на M подразделението на BMW, като разбира се изключваме суперспортните машини.

Как би изглеждала комбинацията между най-малкия спортист в момента - М2 и духа на BMW i подразделението, което има за цел да вкарва всички новости в компанията? Ами тези графични изображения, които не са дело на компанията, а на дизайнера Давид Оливарес го показват нагледно и проекта изглежда много интересно.

Оливарес споделя за iM2, че така вижда бъдещето за истинските фенове на автомобилите - там където шофьора се сраства с машината и има пълния контрол, там където се жертва лукса, максималната скорост и и обсега, за да се постигнат добро ускорение, баланс и добра цена. Този автомобил трябва да бъде прехода между настоящето и бъдещето.

Много често такива свободни проекти биват използвани в истинското създаване на автомобили, като самите компании се допитват до дизайнерите на свободна практика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини