Отидете към основна версия

11 784 9

Търси се заместник на Джеръми Кларксън

  • джеръми кларксън-
  • the grand tour-
  • водещ-
  • заместник

Компанията Amazon пусна обява за набиране на персонал за автомобилното си предаване The Grand Tour. По-конкретно става дума за нов "временен" водещ, който да замести разболелия се от пневмония Джеръми Кларксън. В пародийната обява пише, че длъжността предлага тясно сътрудничество с другите водещи, а задълженията са свързани с отвратително управление на тежка техника.

В съобщението се казва още, че каквато и да е гледната точка на новия водещ, никой няма да се съгласи с нея. От друга страна изискванията са за наличие на шофьорска книжка, отлично владеене на британски английски език, способности за омайване на зрителите и преувеличаване на нещата, както и не по-малко от 6.5 млн последователи в Twitter. Особено ценени ще са кандидати с висок ръст и с къдрава коса.

Фактът, че Джеръми Кларксън беше приет в болница с пневмония стана известен в началото на август. Ще припомним, че той се разболя на Майорка, по време на почивка със семейството си. Продължителното лечение на бившия водещ на Top Gear ще обърка снимачния процес на втория сезон от шоуто The Grand Tour и поради тази причина продуцентите са решили да намерят временен водещ, който да замести Кларксън.

Малко преди Кларксън да се разболее, другият водещ - Ричард Хамънд претърпя катастрофа, управлявайки електрическия суперкар Rimac Concept One. Хамънд не успя да се справи с управлението на хърватската кола, излетя от един завой, а вследствие на удара колата се запали. За щастие Хамънд се измъкна от колата преди тя да изгори. След претърпяна операция на коляното, той е готов за нови подвизи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини