Last news in Fakti

24 Август, 2017 10:34 11 538 9

Търси се заместник на Джеръми Кларксън

  • джеръми кларксън-
  • the grand tour-
  • водещ-
  • заместник
Търси се заместник на Джеръми Кларксън - 1

Компанията Amazon пусна обява за набиране на персонал за автомобилното си предаване The Grand Tour. По-конкретно става дума за нов "временен" водещ, който да замести разболелия се от пневмония Джеръми Кларксън. В пародийната обява пише, че длъжността предлага тясно сътрудничество с другите водещи, а задълженията са свързани с отвратително управление на тежка техника.

В съобщението се казва още, че каквато и да е гледната точка на новия водещ, никой няма да се съгласи с нея. От друга страна изискванията са за наличие на шофьорска книжка, отлично владеене на британски английски език, способности за омайване на зрителите и преувеличаване на нещата, както и не по-малко от 6.5 млн последователи в Twitter. Особено ценени ще са кандидати с висок ръст и с къдрава коса.

Търси се заместник на Джеръми Кларксън

Фактът, че Джеръми Кларксън беше приет в болница с пневмония стана известен в началото на август. Ще припомним, че той се разболя на Майорка, по време на почивка със семейството си. Продължителното лечение на бившия водещ на Top Gear ще обърка снимачния процес на втория сезон от шоуто The Grand Tour и поради тази причина продуцентите са решили да намерят временен водещ, който да замести Кларксън.

Малко преди Кларксън да се разболее, другият водещ - Ричард Хамънд претърпя катастрофа, управлявайки електрическия суперкар Rimac Concept One. Хамънд не успя да се справи с управлението на хърватската кола, излетя от един завой, а вследствие на удара колата се запали. За щастие Хамънд се измъкна от колата преди тя да изгори. След претърпяна операция на коляното, той е готов за нови подвизи.

Търси се заместник на Джеръми Кларксън


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    53 1 Отговор
    Тук в форума има толкова много специалисти,че спокойно могат повече да не търсят замяна...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мирослав

    17 3 Отговор
    Яко реклама си правят. Браво. Тези от амазон знаят какво правят и за какво си дават парите
  • 4 Еколог

    15 2 Отговор
    Е оно с коня нема ли да го вземат?
  • 5 Shmeker

    8 15 Отговор
    Тия са пълен брак. Който и да сложат ше е по-добре.
  • 6 ккк

    18 4 Отговор
    След така грандиозните им успехи-до сега в Топ Гиър, не вярвам, че е възможно някой да ги надмине. Абсолютна Класика. Те са най-добрите!

    Но смятам, че нещата вече в новите им тв формати/продукции и превъплъщения са някак пресилени, нервни, неестествени и изчерпени.

    Както се казва : Всичко с времето си.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Obey

    0 6 Отговор
    Някой от булгаристан
  • 9 Газ 51

    5 2 Отговор
    Аз съм готов , и точна за тази работа съм. Колкото до ингилизкия език ням проблем, въобще не го знам и няма да говоря, а ще троша само.