Отидете към основна версия

7 162 9

Range Rover Sport с 600 к.с.

  • project kahn-
  • range rover sport-
  • rs600

Ателието Project Kahn показа доработена версия на Range Rover Sport, която разполага с мощност от 600 к.с. Спортният пакет, разработен от британската тунинг фирма, носи името RS600 и включва модернизация на двигателя и нов аеродинамичен бодикит.

Оптичният пакет се състои от нова предна броня с огромен въздухозаборник и допълнителни вентилационни отвори, разширени арки на калниците, нова радиаторна решетка и спойлер в задната част на автомобила.

Новата изпускателна система и основното препрограмиране на електронния блок на двигателя пък са в основата на силно повишената мощност. Стандартният петлитров осмак, снабден с механичен компресор, развива 510 коня, а благодарение на уменията на специалистите от Project Kahn тя нараства на 600.

Освен всичко това всъдеходът получава 22-цолови лети джанти и основно преработен интериор. Динамичните характеристики на автомобила засега не се съобщават. Ще припомним, че стандартната версия ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди, а максималната й скорост е 225 км/ч. Цената на Range Rover Sport RS600 също не е известна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини