Last news in Fakti

17 Май, 2023 19:32 2 119 2

Manhart „напомпа“ Range Rover Sport до 650 конски сили

  • manhart-
  • range rover-
  • range rover sport-
  • land rover-
  • тунинг

Кросоувърът получи типичната разцветка с черно и златисто

Manhart „напомпа“ Range Rover Sport до 650 конски сили - 1

Manhart представи най-новия си проект, който се базира на последното поколение Range Rover Sport. В стандартна форма кросоувърът разполага с 4.4-литров осмак с мощност от 523 конски сили и 750 нютон метра, които макар да са напълно достатъчни за спокойно шофиране със скорости дори над ограниченията, все пак изглежда не са достатъчни за всички.

Именно за тези хора от Manhart представят проекта Sport SV650, който както подсказва и името, разполага с мощност от 650 конски сили и максимален въртящ момент от 900 нютон метра. Те са постигнати благодарение на променен софтуер и нова изпускателна система с дистанционни клапи за по-шумен или по-тих звук.

Освен мощността, Manhart са променили и визията на корсоувъра като са добавили 24-цолови джанти в златист цвят, които допълват златистите акценти по черното купе на кросоувъра. Окачването е понижено с 30мм, а от Manhart могат да поставят и по-големи спирачки по желание на клиента.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайБоцимир

    17 3 Отговор
    И до хиляда да го напомпат, тази кола е известна с това, че може да те остави на пътя безпомощен по всяко време.
  • 2 сектант

    5 0 Отговор
    за жалост няма да са достатъчно за да го закарат до сервиза, но ще стигнат да го вдигнатна репатрака.