Отидете към основна версия

3 917 14

Volkswagen Club Fest

  • volkswagen-
  • vw

Първият по рода си автосалон "Volkswagen Club Fest - от фенове за фенове" е вече факт. Както вече писахме, интересният форум е дело на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България". и се проведе през изминалия уикенд в Интер Експо Център.

Уникалното в случая е, че автосалонът не се провежда с комерсиална цел, а показа селекция от най-добрите автомобили от марката Volkswagen в България. На площ от 2500 кв. м. в продължение на два дни можеха да се видят както изключително добре реставрирани ретро VW-та, така и голяма част от съвременната продукция на "народната марка". За доброто настроение на многобройната публика се погрижи известния рокаджия Васко Кръпката.

Подобно изложение се организира за пръв път в България, а основната заслуга е на  "Клуб на привържениците на Фолксваген в България". Амбицията на клуба е да превърне това мероприятие в традиционно, още повече след проявения огромен интерес на фенове от цялата страна.

"Клуб на привържениците на Фолксваген в България" благодари на всички, допринесли за сбъдването на тази наистина смела мечта! Екипът на mobile.bg пожелава успех за бъдещето на това интересно начинание.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини