Отидете към основна версия

4 263 4

Цивилна версия на състезателен всъдеход

  • cross sector platform-
  • bowler-
  • всъдеход

Британската компания Bowler, занимаваща се с производство на състезателни всъдеходи, анонсира нов модел, който е предназначен за "цивилна употреба". Автомобилът е построен на базата на Land Rover Defender и е оборудван с V-образен осемцилиндров двигател с мощност 400 конски сили.

Още нещо любопитно е, че шасито на автомобила Cross Sector Platform (CSP) е собствено производство на Bowler. От тийзъра, който разпространи британската компания не се вижда много. Ясно е само, че колата ще разполага със силно раздути калници и с ефектна диодна оптика.

Още нещо любопитно е, че платформата CSP се състои от унифицирани модулни подсистеми и компоненти, което позволява използването на общата архитектура за построяването на различни високопроходими автомобили, в това число и такива с колесна формула 6 х 6.

Първият автомобил, построен на иновационната база беше прототипът CSP Concept Vehicle. С негова помощ компанията демонстрира, че превозните и средства могат да се използват за най-различни нужди, от състезателни, до военни, медицински, товарни и т.н. Последната и разработка - пикапът Bulldo можете да видите на видеото.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини