13 Август, 2018 14:10 4 230 4

Цивилна версия на състезателен всъдеход

  • cross sector platform-
  • bowler-
  • всъдеход
Цивилна версия на състезателен всъдеход - 1

Британската компания Bowler, занимаваща се с производство на състезателни всъдеходи, анонсира нов модел, който е предназначен за "цивилна употреба". Автомобилът е построен на базата на Land Rover Defender и е оборудван с V-образен осемцилиндров двигател с мощност 400 конски сили.

Още нещо любопитно е, че шасито на автомобила Cross Sector Platform (CSP) е собствено производство на Bowler. От тийзъра, който разпространи британската компания не се вижда много. Ясно е само, че колата ще разполага със силно раздути калници и с ефектна диодна оптика.

Още нещо любопитно е, че платформата CSP се състои от унифицирани модулни подсистеми и компоненти, което позволява използването на общата архитектура за построяването на различни високопроходими автомобили, в това число и такива с колесна формула 6 х 6.

Първият автомобил, построен на иновационната база беше прототипът CSP Concept Vehicle. С негова помощ компанията демонстрира, че превозните и средства могат да се използват за най-различни нужди, от състезателни, до военни, медицински, товарни и т.н. Последната и разработка - пикапът Bulldo можете да видите на видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а бяха корави времена

    1 0 Отговор
    Задължително всеки уважаващ себе си ВСЪДЕХОД ''може'' този стар номер: https://www.youtube.com/watch?v=4e7gnxO4Sxc
  • 2 Ivan S

    0 0 Отговор
    Убавец!
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Искам някой да обясни че това не струва! Друго си Уаз и Нива!
  • 4 ба ги другарко

    0 0 Отговор
    маните я тая, я вижте тоя красавец: https://uaz.bg/cars/suv/hunter ... зак'о нямам пари ва :) пууу да е'а