Отидете към основна версия

3 823 4

Нова лимузина от Bugatti?

  • bugatti-
  • galibier 16c-
  • седан-
  • лимузина

Клиент засне неизвестен седан Bugatti пред дизайнерското студио на марката във Волфсбург, Германия. Автомобилът е покрит с брезент, но въпреки това под него си личи радиаторната решетка с формата на подкова.

Авторът на снимката е колекционер, известен в Instagram с прякора bugattiexpert. Човекът е собственик на Veyron и Chiron, а скоро ще получи първото произведено Divo. Въпреки това не дава никакви сведения за автомобила, който очевидно се пази в тайна.

През 2009 г. Bugatti представи концептуална лимузина с името Galibier 16C, но скоро след това проектът бе замразен. За разлика от нея обаче, двигателят на автомобила от снимката не се намира отпред, защото там просто няма място за него. За сметка на това задницата изглежда достатъчно масивна, за да подслони могъщия W16.

Снимката на мистериозния седан веднага породи множество спекулации, като за момента най-правдоподобно звучат две от версиите. Едната гласи, че това е нов прототип, който Bugatti ще покаже на салона в Париж, а според другата колата е уникат по индивидуална поръчка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Фердинанд Пиех си поръчал Chiron с 4 врати?

    Мистериозното Bugatti, за което бившият шеф на Volkswagen Фердинанд Пиех ще плати €16 млн., най-вероятно е лимузина с четири врати, гласят послед ...
    22.02.2019
    13 238
    12
  • Bugatti пуска втори модел

    В гамата на Bugatti ще се появи втори модел, който ще се отличава драстично от Chiron и специалната му версия Divo, обяви шефът на френската марка Щеф ...
    11.09.2018
    7 238
    11