Отидете към основна версия

6 160 6

Псевдовсъдеходна версия на Skoda Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • combi-
  • scoultline

През пролетта на годината в Женева Skoda представи обновената версия на своя модел Fabia. Сега чехите презентираха и т.нар. всъдеходен вариант на Fabia. Той се нарича Fabia Combi Scoultline и всъщност съвсем не е всъдеходен.

От стандартната Fabia, версията Combi Scoultline се отличава по увеличен клиренс, както и по допълнителни защити за картера и цялата долна част на каросерията. Изборът е между същите двигатели, с които се предлага и стандартната Fabia.

Освен това Combi Scoultline се предлага и с различни джанти с размери 16 и 17 цола, с рейлинг на покрива, както и със странични огледала за задно виждане, боядисани в сребрист цвят. Цената на Combi Scoultline стартира от 14 600 евро.

В салона е налична обновена информационно-развлекателна система с 6.5-инчов дисплей, а така също и с цялостно модернизирани прибори на арматурното табло. Версия 4х4 не е предвидена за новата Combi Scoultline.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Вижте новата Skoda отвътре

    Чешката компания Skoda разпространи ескиз, показващ как ще изглежда салона на новия модел Scala. Информацията, съпътстваща снимката гласи, че в интери ...
    07.11.2018
    15 197
    15