7 Ноември, 2018 10:49 15 129 15

Вижте новата Skoda отвътре

  • skoda-
  • scala
Вижте новата Skoda отвътре - 1

Чешката компания Skoda разпространи ескиз, показващ как ще изглежда салона на новия модел Scala. Информацията, съпътстваща снимката гласи, че в интериора на новия хечбек ще бъдат използвани ексклузивни материали, повърхности с текстура, имитираща кристална структура, както и с изцяло преосмислено арматурно табло.

Публичният дебют на Scala е насрочен за 6 декември тази година и ще се проведе на специално мероприятие в Тел Авив. Общата концепция на Skoda Scala е основана на концепцията Vision RS, която беше представена на парижкото автомобилно изложение.

Вижте новата Skoda отвътре
Интериорът на Scala

Серийният хечбек ще разполага с цифров приборен панел Virtual Cockpit с екран 10.25 инча. В списъка с оборудване влизат още екстри като амбиентно осветление. Инфоразвлекателна система с възможност за контролирането ѝ през смартфон и още много други технологии, познати ни от автомобилите от по-високи класове.

Вижте новата Skoda отвътре
Рендер на Scala

Новата Scala ще е по-малка от Octavia, но вътрешното ѝ пространство ще е почти идентично с това на лифтбека Octavia. Обемът на багажника на Scala ще е от 461 до 1 410 литра. Гамата от двигатели ще включва бензинови и дизелови мотори, както и силов тракт, работещ на метан.

Вижте новата Skoda отвътре


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Онзи

    32 40 Отговор
    Ваг групата са N:1 и са ненадминати !!!!!!!!!

    Коментиран от #5

  • 3 9Н0а

    45 34 Отговор
    Изглежда сякаш ще се разпадне точно след гаранционния период, както всички продукти на ВАГ.

    Коментиран от #4

  • 4 Бай

    32 23 Отговор

    До коментар #3 от "9Н0а":

    Това не е френска лагегница за да се разпадне!!!

    Коментиран от #14

  • 5 Ервин

    26 22 Отговор

    До коментар #2 от "Онзи":

    Тия където ти слагат минуси карат изгнила Нисан Микра и не могат да преглътнат истината за трагичното си състояние. По-лесно е да се плюе и злобее.

    Коментиран от #8

  • 6 Зоб до Гроб

    20 49 Отговор
    И 26” телевизор да ѝ сложат шкодата си е Шкода - издялана с тъпата тесла. Който няма пари за свястна кола си купува VW. Който няма пари за VW си купува Шкода. Винаги ще дам някоя хилядарка повече за качество. Качеството си избива парите.

    Коментиран от #15

  • 7 Ацо

    29 7 Отговор
    Шкода е много карана в Европа , даже в момента се строй завод в Германия. Факт !!
  • 8 Емил

    19 10 Отговор

    До коментар #5 от "Ервин":

    Аз слагам минуси, защото карам СААБ 95! Поредната въшка на пътя с претенция за кола! Младото поколение се интересува повече от това колко инча е някой дисплей и дали има връзка с GSM му, откокото какъв двигател има колата, могат да дадат луди пари за пастиране и свирка, а икономисват от гуми и мотор!
  • 9 ttt

    11 15 Отговор
    Прилича ми на смачкана хартия
  • 10 kabaka

    28 3 Отговор
    Шкодата си е доста прилична кола за парите си. Карам Superb 2016 г и вече 92000 км безгрижно каране.Дай боже още толкова!
    Дизайнът е въпрос на вкус - на мен ми харесва.
    За парите си е направо - СУПЪРБ !
    Имал съм Mercedes E250 CDI и мога да заявя, че шкодата е по-добра. Можеше и някои материали да са по-добри , но за тази цена си е ОК.
  • 11 Бай Ганьо

    3 6 Отговор
    Пълно с пластмаса. Точно кат за мен!
  • 12 haralampi

    8 9 Отговор
    Изглежда по - зле и от преди.
  • 13 Гонзо

    1 7 Отговор
    Копирано от бмв
  • 14 Язе

    8 18 Отговор

    До коментар #4 от "Бай":

    Когато Шкода започне да вози като френска кола тогава може да им кажеш лагерници.Суперб е мноооого далече като возия от Ситроен Ц5 модел преди 10год. примерно а за другите Шкоди дори няма да споменавам.Каруци с някакви претенции но незнайни какви.А като надеждност и там да не споменавам факти.
  • 15 123

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зоб до Гроб":

    Нещастен комплексар, вероятно никога не си се качвал на нов автомобил.