Отидете към основна версия

2 031 5

WRC: Льоб води и след втория ден

Себастиян Льоб със Citroen продължава да е лидер и след  втория ден на рали България – седми кръг от Световния шампионат. Този път обаче французина не беше толкова убедителен. Льоб спечели само първата отсечка, но благодарение на голямата преднина от петък остана на чело.

Съотборникът на Льоб, Дани Сордо постигна една победа в отсечка днес, а последните три бяха спечелени от Петер Солберг. В генералното класиране второ място след Льоб държи Сордо на 40.5 сек, а трети на 45 е Солберг.

След катастрофата вчера, колата на Кими Райконен беше възстановена и той стартира и днес. Заради катастрофата обаче Кими стартира от 26-а позиция. Той направи добро каране и се изкачи до 14-то място.

Нашите състезатели не се представиха особено добре. С най-добро класиране вече е Петър Гьошев,а Димитър Илиев и Ясен Попов катастрофираха. Крум Дончев стартира и днес, но отново имаше проблеми с автомобила.

Стартът на последният ден от рали България е в неделя от 8.46 часа с отсечката "Мухово". Награждаването е от 14 часа в Боровец.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини