Last news in Fakti

10 Юли, 2010 20:17 2 029 5

WRC: Льоб води и след втория ден

Себастиян Льоб със Citroen продължава да е лидер и след  втория ден на рали България – седми кръг от Световния шампионат. Този път обаче французина не беше толкова убедителен. Льоб спечели само първата отсечка, но благодарение на голямата преднина от петък остана на чело.

Съотборникът на Льоб, Дани Сордо постигна една победа в отсечка днес, а последните три бяха спечелени от Петер Солберг. В генералното класиране второ място след Льоб държи Сордо на 40.5 сек, а трети на 45 е Солберг.

След катастрофата вчера, колата на Кими Райконен беше възстановена и той стартира и днес. Заради катастрофата обаче Кими стартира от 26-а позиция. Той направи добро каране и се изкачи до 14-то място.

Нашите състезатели не се представиха особено добре. С най-добро класиране вече е Петър Гьошев,а Димитър Илиев и Ясен Попов катастрофираха. Крум Дончев стартира и днес, но отново имаше проблеми с автомобила.

Стартът на последният ден от рали България е в неделя от 8.46 часа с отсечката "Мухово". Награждаването е от 14 часа в Боровец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00kk11

    5 0 Отговор
    Аз бях за Ожие, но като гледам няма да е първи и утре, а от това безгрешно каране на Льоб вече ми призлява, искам да видя отново Колин Макрей той беше просто невероятен човек и пилот. А иначе мого жалко за Димитър Илиев, Ясен Попов и Крум Дончев.
  • 2 Viva Italy

    0 8 Отговор
    Тия смешни ралита никой ни ги гледа!
  • 3 K.Popov

    0 2 Отговор
    i az se sastezavah na 7 mqsto sam v 1 obikolka
  • 4 Шнур

    4 0 Отговор
    До 2: К'во правиш тогава тук бе? Марш обратно в кръчмата да пиеш синтетична ракия и да плюеш по местния футболен отбор.
  • 5 Viva Italy

    0 2 Отговор
    Тихо бе смешник долен еййййййй шнуре