Отидете към основна версия

14 973 38

Great Wall представя Hover M4

  • great wall-
  • hover-
  • m4

 

Автомобилът стана част от премиерите, които китайският концерн представи на родна земя. Новият кросоувър с моделно име Hover носи индекс M4 и е насочен основно към европейските пазари. Именно поради тази прична дизайнът му е съобразен с вкусовете и предпочитанията на потенциалната клиантела от Стария континент.
 
Китайците, които сглобяват част от продукцията си в България, споделиха пред медиите, че при Hover M4 сериозно е наблегнато на безопасността. Автомобилът е снабден със системи ABS и EBD, които се доставят от Bosch. Налични са още система за екстремно спиране, въздушни възглавници и колани с донатягане.
Спирачната система на Hover M4 разполага с дискови спирачки на четирите колела, а благодарение на по-големия размер гуми и джанти клиренсът е увеличен до 180 милиметра. Според китайците точно този просвет ще обезпечи както отлично поведение на колата при висока скорост, така и безпроблемно преминаване на средна по трудност пресечена местност.
 
Hover M4 е оборудван с 1.5-литров атмосферен бензинов двигател с мощност 106 к.с. Той може да работи съвместно с петстпененна механична скоростна кутия или с безстепенна вариаторна трансмисия. Във високото ниво на екипировка оборудването е доста богато и включва серийно дори и мултимедийна система със сензорен екран и GPS навигация.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Great Wall показа следващия Hover

    Дни преди откриването на автосалона в Пекин на 23 април Great Wall представи новото поколение на най-големия си и луксозен всъдеход. Hover H7, чийт ...
    12.04.2012
    28 947
    79