12 Април, 2012 10:13 28 905 79

Great Wall показа следващия Hover

  • great wall-
  • hover-
  • h7

Дни преди откриването на автосалона в Пекин на 23 април Great Wall представи новото поколение на най-големия си и луксозен всъдеход. Hover H7, чийто предшественик се произвежда край Ловеч, е дълъг 4 800, широк 1 930 и висок 1 785 мм, а теглото му надхвърля два тона.

Още по-впечатляващо е базовото оборудване на автомобила. То включва десет еърбега, светодиодни секции в предната и задната оптика, лети джанти, навигация, пълен електрически пакет, кожен салон с дървени декорации, система за следене на мъртвите зони и климатроник.

Hover H7 ще се оборудва с новия двулитров турбомотор на Great Wall с мощност 160 кВт (218 к.с.) и въртящ момент 324 Нм при 4 000 об/мин. Двигателят ще работи съвместно с автоматична предавателна кутия с шест степени. Максималната скорост достига 180 км/ч, а разходът на гориво в смесен цикъл е 10.6 литра на 100 км.

От Great Wall планират да продават Hover H7 не само в Европа и Русия, а и в Щатите, където китайците опитват да пробият отдавна. Рано или късно новият всъдеход трябва да стигне и до поточните линии в Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лукавий

    4 1 Отговор
    ако предницата ви прилича на новия туарег,решетката на Land Cruiser 120,а задницата на посления Cayenne да знаете отсега че се лъжете.дизайна е автентичен и иновативен :)))))
  • 2 гу

    3 1 Отговор
    Кво та бърка на кво прилича!
  • 3 ML 320 CDI

    3 1 Отговор
    отпреде прелича на туарег.какъв е тоя разход бе хора ? 2000 кубика 218 коня и средно харчи по 10.6 на 100.то мл 320 цди където е 3000 кубика 6 цилиндъра и е 224 коня харчи по малко от това.и максималната му скорост направо е като на кола 100 коня а не 218.всичко е под всякъква критика,хубава работа ама китайска и българска
  • 4 Станислав Роснев

    6 1 Отговор
    Не мога да разбера какво ви дреме на какво точно прилича. Аз гледам характеристиките и т.н. А иначе си е красив. Това е!
    Успех в продажбите.
  • 5 ЛЪЖАТ ВИ

    1 2 Отговор
    НЕ ЛЪЖЕТЕ
    до ден днешен, а и в бъдеще край Ловеч не се и няма да се произвежда НИЩО !!!

    Всичко е внос от Китай само лъжат, че го правят тук за да не плащат данъци и акцизи !!!

    Това е измама с участието и знанието на държавата !

    НЕ лъжете хората - вместо това проверете и изобличете тази лъжа и измама !!!
  • 6 Unknown

    3 1 Отговор
    ML320CDI ... за разхода според мен този двигател е бензинов, а не дизел..поне съдейки по макс. въртящия момент, който е при 4000 оборота..това не е типично за дизел... Че са копирали оттук оттам- факт, което не го прави по-лош за сметка на това ;)
  • 7 НАДИН

    0 4 Отговор
    Още един боклук.
    Тези ще ни залеят с отпадъци.
  • 8 Петър Сидеров

    5 0 Отговор
    Това си го бива . Поне според мен ! :)
  • 9 MAZDA

    0 4 Отговор
    great wall e edna gavra v avtomobilostroeneto samo kopirat kao napraimer tozi ekzempliar prili4a na losho kopie na toureg
  • 10 ahaha

    2 2 Отговор
    разхода на твоя МЛ е градско 16л. извън 10л. :) а разхода на този китайски ...... в 20 градско и 10-14л. извън! айде да си говориме сериозно стига с тия измислени малки рАЗХОДИ! една кола 1.6л. 110коня гори градско 10-11!!!!!!! къде отиваш ти с този джип може би?...едвали не?
  • 11 ML 320 CDI

    1 4 Отговор
    мл-ла градско гори не повече от 13.6 а извън градско на магистралата със 150-160 гори 7.3-7.4
  • 12 Милен

    8 0 Отговор
    Откъм дизайн със сигурност няма да кажа лоша дума. Да копирали са от тук от там, но това не прави автомобила в никакъв случай грозен. Имайки предвид, че цената на сегашният Хувър е около 27К , какво повече може да иска един потребител за тези пари? Браво на Great Wall дано се разрастват и разширяват гамата автомобили произведени в България. Желая им успех.
    Колкото до колегата с МЛ 320 ЦДИ, ходи разправяй на децата пред блока, че харчи малко. Първо защо сравняваш бензинов с дизелов двигател? Няма никаква база за сравнение. И второ мога да споделя личен опит с МЛ 280 ЦДИ 2008-ма година. Карах автомобила в периода септември 2011 - март 2012. Относно разхода бих казал, че има доста какво да се желае. Градско варираше 15-16 л. на 100 км. Извън градско 9-10. Иначе впечатленията ми за този автомобил са отлични.
  • 13 Костадин Илков

    0 7 Отговор
    Какво общо има MB ML с тая тоалетна та ги сравнявате бе хора.
    Тава китайско автомобилно недоразумение трябва да се сравнява с Жук, Ниса, или Гаска.
    Ситуацията не е смешна а е трагична.
  • 14 TsvetanVR

    3 0 Отговор
    "мл-ла градско гори не повече от 13.6 а извън градско на магистралата със 150-160 гори 7.3-7.4"

    Мечтай си... :) Тя Е-класата с тоя двигател не харчи 7.3 с тая скорост, т'ва паве ще дава такъв разход....не ядем доматите с колците :)
  • 15 bibbo

    7 0 Отговор
    Било боклук... жалко било.. копирало... :D смешници, карат коли за по 10 000 лв, дето км не си знаят, кошици изхвърлени от западна европа, няма какво да ядат, ама горди:D :D :D, по форумите само инженери, конструктори , политици, лекари и икономисти , все разбирачи :D жалка история.
  • 16 КОСТАДИН

    0 2 Отговор
    По мое мнение дизайна има сходни елементи с дизайна на други автомобили. НАПРИМЕР: отсрани леко ми прилича на honda CRV, отпред на Touareg, отзад на Hyudai i Cayenne.
    А каква система 4x4 има тва жипче?
  • 17 ЗНАЕЩ

    7 0 Отговор
    Хей,дежурни плювачи и оплаквачи-понеже онова,
    което имате,явно ви стига само до там-ДА ПЛЮЕТЕ
    като истински про...ци по всичко,по-различно от вашето
    и определено ви е недостижимо-трудно да вниквате в
    подробностите,то,хайде от мен да мине-като по бедност!-
    ЩЕ ВИ СВЕТНА ЗА ЕДНА УБЯГНАЛА ВИ ПОДРОБНОСТ-
    стойностите на двигателя са такива,защото е американски
    тип мотор-с голям обем,с високи стойности на НМ-те и
    най-важното-ниско,много ниско оборотен.
    За по-бавно износване и по-дълъг живот,разбира се!
    Но пък двигателя е здрав,износноустойчив,не особено
    претенциозен,но пък СИГУРЕН!....
    Е,не може да се носят "две дини под една мишница",
    затова и разхода не е от най-ниските.
    И-понеже точно това ми е специалноста-имате ли си
    и най-бегла представа,многознайковци,какви центробежни
    сили "разпъват на кръст"всичко от КММ при около 5000 об-мин ,
    а да не говорим за НАД ТЯХ-тогава те просто скачат
    по кривата нагоре......
    И какви,понякога направо невероятни усилия струва това на
    конструкторите да ги уравновесят и регулират?!!.....
    Още повече-при двигатели над 1,5-2,0 литра!....
    На който не му харесва тази концепция,да си избере друга-
    пазара сега предлага за всекиго по нещо,нали?!
    Така че-за да не изглеждате толкова елементарни и ограничени,
    малко по-умерено и по-реалистично в т.н. ви "коментарий"!
    Иначе-в по-знаещите от вас ще будите само ПРИСМЕХ
    с примитивизма си.......
    Това е!
    Пишете по-малко,а четете повече-за ваше добро ще е.......
  • 18 Bobi_M

    2 0 Отговор
    Добре изглежда и уж са на приемливи цени за тези екстри и предвид, че е чисто ново (не знам качеството на материалите какво е), но голям разход ми се струва. При тези цени на горивата не знам кой ще се навие на подобна покупка. Но сиг. ще има заможни хора на които да им се хареса една подобна машина.
  • 19 жужо

    1 2 Отговор
    При тия китайци няма разработки, няма платформи.. Копират и право на линията за п-во! И каквото стане :)))
  • 20 До ЗНАЕЩ

    3 0 Отговор
    Приятелю нещо се бъркаш - двулитров турбомотор, това за теб мотор с голям обем и нискооборотен ли е? Малко странна представа имаш за голям американски двигател. А иначе жипката изглежда мн добре, и ако предложат добри гаранционни условия и фабрично АГУ, спокойно може да стане хит на нашият малък пазар.
  • 21 М_SUX

    1 0 Отговор
    НЕ мога да разбера вие за 30 хиляди какъв джип искате... това е нешо уникално може да са копирали от доста джипове, но този дизайн струва много повече .... а вътре е копирано от Евок
  • 22 Дошо (менте)

    3 0 Отговор
    Било Туарег, било Кайен, било не знам си какво!!! И какво от това? Машината отвсякъде изглежда пропорционална и хубава. Ако някой от пресата се беше сетил да сложи с фотошоп емблема на АУДИ или пък на БМВ например и да го представи за техен модел щяхте да влачите езици по земята. Колата си е наред, цената СЪЩО (нищо че не мога да си я позволя), а качеството точно на тази фирма е много малко под това на европейските производители, а даже на моменти и по-добро. Дано да стигне до завода в Ловеч и вече да е пробил на пазара, че да има работа и за българи. Не е вярно, че не се плащат данъци от производителите в Ловеч. Това да не е квартална бакалия? Наистина по-добре ще бъде и част от съпътстващите производства да са в България, ама за това трябва да се напънем, а не да чакаме някой да ни калеса с бъклица. И стига с този негативизъм вече. До преди 22 години беше виновен Тодор Живков, а през тези 22 години - всички, които са управлявали...
  • 23 пешо

    0 1 Отговор
    За цената си прав! Но цената върви заедно с .....качеството :))
  • 24 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Само не става ясно "... новия двулитров турбомотор..." бензин ли е или дизел ?
  • 25 Handar

    0 2 Отговор
    Едно волво хс90 харчи 6.5 д5 изванградско и 8 в града 8,5 зимата. Това ще харчи 14 но щом се кефите купете го. Волвото ще е втора ръка 2но по евтино забравих да кажа

    Коментиран от #45

  • 26 До съществото M_SUX

    0 2 Отговор
    Какви 30 хиляди бе пич, тя малката тоалетна струва 16 хиляди, а тоя голям кенеф за 30 не вярвам да го купиш. Защо като ги рекламират не си изкарат и ценоразписа ?
    А за 30 кинта ще си взема една 10 годишна X5 + още една петичка лимузинка и едно тройче е така за разнообразие, и ще знам ,че карам нещо качествено.
    Китайският ментак е за същества силно комплексирани.
  • 27 Николай Николов

    1 1 Отговор
    Vw Touareg...
  • 28 аеро

    2 0 Отговор
    До 26, кога ще проумеете че тези коли ще се налагат още повече в световен мащаб:) именно заради цената им и вдигане на качеството им. Няма по-хубаво от новата кола, за какви Х5 ми говориш издухани от каране като нямаш 5 лева да им смениш елементарен консуматив:)) караите си премиум-трошляците на 10 години, скоро очаквам да видя пред някои панелни блокове х5-ци на трупчета щото някой си е дал всичките пари за нея и сега няма кинта за части ....
  • 29 йордан иванов

    2 0 Отговор
    Красив е, няма две мнения! Дано се наложат в Европа.
  • 30 Ансо

    2 0 Отговор
    идеален е
  • 31 Тони

    1 0 Отговор
    Ти знаеш ли една Х5 на 10 години колко хиляди е навъртяла?!?! Да не говорим, че не се знае кой, къде и как я е карал. Такива луксозни автомобили съм виждал на по 800 000 преди да им врътнат километража на 150-200 000, и ти после мислиш, че караш BMW или Mercedes, било е кола преди 10 годинки, сега е кочина и поддръжката е уникална.
  • 32 Ансо

    1 0 Отговор
    повечето критици да си бръкнат в джоба и да видят ,какво пройзводство са им смартфоните или телефоните,това е др,, тема на разговор,не забравяйте че повечето ви любими немски кошници-с превъртяни километражи са правени в Турция,,,,за тази сума джипа е идеален,времето ще покаже,вместо да се радвате че в нашата забатачена държава се пройзвежда автомобил,се критикува от който си нямат никакво понятие ,че Мерседес освен в Турция,ще се пройзвежда и Унгария,за Ауди иФолксваген да не говорим,заводчета вКитай им правят частите ,обаче повечето критики са на който бащите им дават 2000лв и си купуват ,запазени като нови дараци,,,знаете ли че в Шанхай-това е град в Китай-за младото поколение което не знае коя столицата на България,,,има завод на Фолксваген отворен преди повече от 20г,модификацията му е Сантана,ходил съм в Китай ,и си имам представа и за техния автопарк,,,,,
  • 33 сожилийз

    0 1 Отговор
    Хаха - такава кола мога да си взема, само ако спечеля от тотото -:) Да не ме е яд, че съм дал пари, ако излезе някой кокошарник -:)
  • 34 Контакт

    0 1 Отговор
    Действително, китайските ловчанлийки са си направени да поживеят не по-дълго от един средностатистически вълнист папагал. Гаранцията им е 5 години доколкото си спомням и колата издържа точно толкова по душа и тяло ;) Затова са евтини, понеже да могат да бъдат захвърлени след петгодишна експлоатация и да се закупят нови. Има логика в цялата работа, но вече върпоса опира до вкус и най-вече до престиж....виж, аз за работа бих взел едно пикапче, но дотам ;)
  • 35 ЗНАЕЩ

    1 0 Отговор
    До умника 20-понятието"турбо-пълнене" означава ДОПЪЛНИТЕЛНО,
    ПРИНУДИТЕЛНО И МНОГО,МНОГО ПО-ДОБРО ПЪЛНЕНЕ на
    цилиндрите и НИКАК,АМА НИКАК НЯМА пряка връзка или някаква
    зависимост от и към оборотите!
    Пишете логически,технологично и технически ВЕРНИ неща,
    ,а не неща,в които
    САМО ВИЕ СИ ВЯРВАТЕ!......
  • 36 българин

    1 0 Отговор
    Ей хора , като чете човек тука , си създава впечатлиние , че в България има само чужденци милионери ! Някой чел ли е с какви печалби са големите производители на автомобили ? Явно не ! Принципа на производство е един и същ , разликата е голямата част от продажната цена ,която си е чиста печалба ! Който робува на марка плаща и цена. И вместо да кажете - ей браво бе , ще се правят автомобили тука и ще се изнасят за европа , и там ще започнат да гледат на нас , като на хора , се почва едно плюеене , едно злословие ! Вие какво , ролсове и ферарита ли искате да правим ? Много по-умни и образовани хора са анализирали икономическото състояние на региона и са взели решение по въпроси за които нямате и най-малка представа !!! Втора употреба неща си остават втора употреба ! Надали някой от вас ше се хвали ,ако си вземе примерно маркови боксерки ,ама носени от някий друг !? Вярно е , че сме бедна държава , ама имайте малко съзнание , не боготворете чуждото . Защото , когато е имало Българско царство , някои от в момента развити страни тъкмо са излизали от пещерите . Айде много здраве на всички и бесели празници !
  • 37 bibbo

    1 0 Отговор
    ще предпочете bmw на 200 години и на 1 милион км ... ама като излезне из кафенетата да си викат другите .. тцттц тоя пара изкара, голем е, ... а кат влезе в билла и cleaver шпек и леб яде:d
  • 38 До Тони № 31

    0 1 Отговор
    Ето това, че истинските коли изминават по 800 000км. е достатъчна причина да се откажете да ги сравнявате с тези китайски отпадъци.
    Всъщност и с китайските боклуци можеш да навъртиш 800 000км. но ще трябват да караш 12 бройки последователно.
    Тони, бате, ти си ги виждал тези БМВ-та ама аз ги карам. Така, че не се прави на разбиращ.
  • 39 тъп с кола

    0 2 Отговор
    Тази кола е много подходяща за комплексирани, български душици. За тях е важно да е нова, и да не е скъпа.
    Сега производителите ще се скъсат от продажби.
    Абе голям смях ще падне.
    А на бъдещите собственици: Моите съболезнования.
  • 40 аз

    0 0 Отговор
    Vw Touareg...
    Гледайте втория епизод от Топ Гиър сезон 18,да видите какава гавра пада с китайските "коли"
  • 41 graver

    1 0 Отговор
    Абе едно време и на корейскките коли се смеехме, ама вече нищо смешно няма в тях...
    Дори да не ви се вярва, просто е въпрос на време и китайците ще се научат да правят добри автомобили. Не ги подценявайте- учат се бързо
    Както се казва ще поживеем, ще видим.

    п.п. На мен джипката ми дапада като екстериор. Даже си е доста прилична.
  • 42 Путин

    0 1 Отговор
    Е, моята NOKIA е произведена в Индия. Ужасно качество на сглобка. Всичко скърца, копчетата трудно се натискат, но си има... псевдоджойстик, с който постоянно се бъркам, че мога да го използвам. Сега индийска кола ли да купувам ( не, че една колежка не си купи скоро индийска Микра, ама това друг въпрос)? Ама аз друго исках да кажа. Че ние не сме се нарадвали още на стария, а ето ти вече нов :) Ако ги караме така през месец, до края на годината ще имаме още 6-7 модела без фейслифтовете. Това се казва бързо икономическо развитие. Иначе добре изглежда. Моторчето обаче ме съмнява, че са му лепнали някоя стара турбина. Максимален въртящ момент при 4000 об/мин...наистина намирисва на бързо свършена работа. И това за джип, дето се предполага, че в калта ще му трябва въртящ момент още на празен ход. Интересно ми е, как ще се представи тоя мотор в реалността.
  • 43 Путин

    1 1 Отговор
    ПП: Сега забелязах, че е с автомат. Това чудо ще има да ръмжи и гори... От 30000 в началото, ще станат 130 000 с горивото след 5 години яко каране по къра.
  • 44 стивън

    1 1 Отговор
    Хората ги правят да се карат макс 5г.Но в България работата е друга, нямам доверие на този джиб не бих си го купил.По добре доказан джиб на 5г.
  • 45 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Handar":

    @25 - Доста подценяваш читателите - такова VOLVO гори не по-малко от 8 на 100 извънградско, и не по-малко от 13 на 100 градско, а зимата и до 15 стига. Не ставай смешен като малчуган разказващ с преувеличения впечатляващият анимационен филм, който е гледал у чичо си...
    @26 - да вземеш да провериш в тълковният речник значенията на думите "комплекс" и "комплексар", защото явно си решил да кажеш нещо, ама не си уцелил момента, текста на изказването си и публиката, пък и думичките си сбъркал!
    @39 - много готин отворко си - рядко на някой ника толкова му подхожда на изказването. Я вземи и ти като @26 да провериш кво пише в тълковния речник на думите "комплекс" и "комплексар" - то би трябвало да сте ги учили в училище, ама или не си стигнал до този клас, или си ги пропуснал.
    И тримата сте много опън. Много бих искал да видя какви таралясници карате, с кви анцунзи сте облечени и кви ланци имате по китките и по вратлетата - щото звучите толкова чалгарски... Направо да му писне на човек да чете недомислени и неграмотно написани , бълвани щедро от доктори на науката и признати мъдреци изписващи се с някакви нерегистрирани никове, добре скрити зад мониторчето у дома, предвидливо поставено в близост до гърнето...
  • 46 Радостин

    0 0 Отговор
    Аз се чуда какво купе да си взема да си направя една електричка, а вие ми говорите за някакви бензинояди. Това вече е отживелица...
  • 47 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    До № 46 The Bear
    Нивото ти на интелигентност не позволява да се афектираш от
    мнението на хора с ниско социално ниво!Не забравяй,че живеем в
    демократичен период на епохата и всеки има право на мнение!
    Колко то е правилно има кой да определи!С уважение ИРАКЛИ!

    Коментиран от #53

  • 48 Тая мечка е много кисела !

    0 0 Отговор
    Да бе " ДЪ Беър " т.е@45 - нещо си кисел като мечка гризли !!! Ти к'во четеш от 1вия до последния коментар ли бе ? Аре гледай си работата ! Омръзнало ми е някви критикуващи , незадоволени смешници само да плюят по хората , по продуктите и по всичко ... Всеки има правото да бъде ТЪП , ГРОЗЕН и т.н стига да не навлиза в личното пространство на другите ! А ти точно това правиш ..ПС: аз не съм нито един от долупосочените коментирали , просто ти ВИНАГИ си се изказвал супер нагло !И ако обичате спестете си коментари за правопис и пунктуация .,. аз не се взирам в клавиатурата и не пиша официален документ ,че да не допускам тайп-ин грешки или каквито и да е било ! Учителите си имат място и то е в даскало , коментари се допускат по фрапантни постове които наистина не се четат! Джипа е супер като дизайн ,но не ми допада като характеристики , а и аз съм фен на малолитражките от ново поколение :) Иначе да си я карат със здраве тези които си купуват какъвто и да е нов автомобил и успех на завода в Ловеч !
  • 49 Методи Методиев

    2 0 Отговор
    Е отдава не беше става такъв гювеч по накоя тема! Невероятно е колко глупости е способен човек да измисли, само и само да не си каже истината. А тя е една - нещем да си признаем, че докато ние потъваме и се самозаблуждаваме другите, особенно китайщите РАБОТЯТ и създават все по-качествени стоки, инвестират по цял свят/естествено без България/ навлизат в най-високите технологии и т.н. /ако занете какво означава това съкращение/ . Винаги когато се е налагало да коментирам "ловешките китайки", съм казвал, че изборът на партьор и марка е изключително сполучлив. Гама от автомобили, които сега се сглобяват в Ловеч е само част от една програма за трайно настаняване на този автопроизводител в Европа. Грейт уол са добре познати в Латинска Америка, Русия, Африка-все места по света известни с тежките си терени, лоши пътища и нисък стандарта на живот. Познато нали ? Все едно си пишем за нашата окаяна Родина. Така, че тези коли са в пъти по-добрия вариат за превозно средство, а като добавиш и 5 години безплатен сервиз нещата стават още по цивилизовани.
    Но ....ние винаги сме против, без да имаме причина, ние никога не признаваме нещо добро и хубаво ако е направено от българин, защото не може някой от нашата черга да е добър, да прави нещата правилно, да успява БЕЗ ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ПОИМЕННО ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС.
    Хора няма нищо по-страшно от космическата болест на всезнайкото-мързеливец. и докато си броим стотинките в скъсаните панталони, ще кометираме кокви качеств

    Коментиран от #50

  • 50 бате Ицо

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Методи Методиев":

    @49 Браво,Методи!Много точен и изчерпателен коментар!!
  • 51 vasev

    0 0 Отговор
    purvo pedala na spira4kata 6te se s4upi
  • 52 Stanimir-Stivasarski

    1 0 Отговор
    Поправете ме ако греша , но това си е face на touareg и задница на hyundai !
  • 53 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "ИРАКЛИ":

    @47 - прав си приятелю, ама за какво ли се паля?!
    @48 - наистина чета от 1-я до последния коментар , и повярвай ми, въобще не съм надувка - напротив, смятам се за съвсем нормален човек, просто може би съм по-емоционален на моменти!
    @49 - не знам на колко години си, но коментара ти е супер, и показва че е на мъдър човек
    Няма да се паля толкова....
    А джшпът ми харесва, и ако пуснат със заводско газово, може да се престраша да се пробвам...
  • 54 кадилак

    0 1 Отговор
    бе да попитам така и така сте тука -НИЕ кога ще измислим нещо друго освен казан за ракия и чушкопек. хубава е колата и по хубава ще става а ние все повече няма да можем да си я позволяваме и ще продължаваме да копуваме 5-10годишни таралясници с оправданието -еее да ама са немски ...ако някой осъзнава колко сме зале да си вдигне ръката
  • 55 Путин

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с г-н Методиев. Аз не се изказах против тая кола. Просто погледнах малко по-реално на нещата. Наистина, ако тия 4000 об/мин не са печатна грешка, говорят само за едно - лошо напаснат турбокомпресор към новия двигател. Публична тайна е, че компресорите се произвеждат от няколко фирми и почти всички купуват от тях. Затова и предположих, без да съм чел някъде, че тоя турбокомпресор е вероятно някой стар патент. Лошо няма, дори Опел не могат все още да си позволят наистина модерен турбомотор. Та от тая гледна точка си мисля, че турбодупката е голяма, а тоя автоматик ще я кара все на високи обороти, от там и висок разход на гориво. Както и да е, ако това струва 35 бона, си заслужава. За жалост, китайско-българските автомобили не са за мен, понеже карам други. Обаче тия, със старите машинки може да се замислят за нов български автомобил с 5 години гаранция. Ако в момента бях със стара кошница, само заради това, че съм националист, бих си взел поне един C10. Ама връщане назад няма, какво да се прави. Ако тая марка се докаже на нашия пазар с нови и качествени модели, нищо не се знае в бъдеще.
  • 56 комонисти

    0 0 Отговор
    какво неви харесва в това ве
  • 57 китаеца

    3 0 Отговор
    е*ати порнографята - Туарег, с решетка на Ланд Крузър 100, и задница на Санта Фе
  • 58 Личо

    1 0 Отговор
    за мен лично това е страхотен джип на добра цена и много е добре че са прави тука за тоя джип след време ще се чака както едно време ладите
  • 59 Дани

    0 0 Отговор
    Джипа си е супер. Ако има дизел ще станат много продаваеми.
  • 60 ЗНАЕЩ

    0 0 Отговор
    ....ако тия 4000 об/мин не са печатна грешка,говорят само
    за едно-лошо напаснат турбокомпресор към новият двигател.....
    НЕ,просто нямам думи за коментар колко технологично зле е
    това "мнение" на капацитета,изказал го по-горе......
    ..Абе,Путин-ти изобщо наясно ли си с понятието "максимален
    въртящ момент",изразяващ се в НМ и кога,по-точно,според теб,
    е най-добре за един двигател те-нютон-метрите-да са с
    най-висока стойност??
    При 1000,2000,3000,4000 об/мин??......
    И да-прозорливо-прав си и в другото,всезнайко-те,гламавите китайци,
    като не могат да сторят друго,пък и да им е и по-евтино-
    просто са свили от някоя морга това допотопно турбо,не са му
    сменили нито уплътнителите на лопатките,нито пък лагерите
    на оста на вала и-настина току-виж- след първите няколко
    стотин км той сдал багажа.
    За да стане китайската турбо-дупка наистина голяма,нали?
    Както пророчески и съвсем компетентно си я предвидил и
    предсказал!.....
    И ПАК ЩЕ АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ ФОРУМНИ КАПАЦИТЕТИ-
    пишете верни,истински,проверени и доказани неща!
    Или-просто не пишете глупости,които само за вас са истини,
    както и неща,непознати за вас!
  • 61 ИРАКЛИ

    1 0 Отговор
    До коментар №49 МЕТОДИ АНДРЕЕВ
    Уважителния акцент на "МЕЧКАТА"ме накара да прочета твоя коментар!Да така е,и това което си написъл е истината!
    ................исками се да напиша нещо,което да хване ред!Макар да
    коресподирахме до преди малко с наши близки в ЯПОНИЯ,си мислих,какво да напиша....,ами НИЕ българите преди много хиляди
    години си убихме жреца ПАГАНЕ,за да не каже истината,а зависта
    на некадърния власт имащ е нещо второстепенно нещо!ИРАКЛИ
  • 62 гост

    0 0 Отговор
    бе, незнам.. то, 7-8 000 части в един автомобил - едва ли всички са качествени. все пак - китайска работа.... като маратонките и джапанките им.
  • 63 Путин

    2 0 Отговор
    :) По-спокойно бе човек. Какво сте се надъхали днес? Сякаш автомобилите са вашите знамена, с които влизате в бой :) Само бих те помолил нещо, щом не си разбирател като нас. Дай ми пример с модерен мотор, разполагащ с турбокомпресор, при който стойността на максималния въртящ момент да е 4000 об/мин. Тази стойност е присъща за атмосферен двигател. Да, при тия обороти се постига максимален въртящ момент, но обикновено долната му граница е около и под 2000 об/мин. Примерно 1500-4000 об/мин. Нали се сещаш, че вече се правят какви ли не чалъми само и само въртящият момент да е наличен малко след празения ход на мотора. Това обаче става с огромни инвестиции и доста години работа. Скоро и Опел ще имат модерни турбомотори с директно впръскване. Извинявам се, ако съм те засегнал на автомобил или по друг начин. Не знам какво предизвика тая твоя реакция. Аз предварително споменах, за да не стават недоразумения, че това е лично мое предположение. Не съм търсил в нета друго инфо, не съм и проверявал истинността на тая статия. Обикновено, хвана ли се да проверявам, правя това много обстойно и аргументирано. Сега случаят не е такъв и нямам намерение да се занимавам повече с тоя въпрос. Весели празници, ако си християнин. Ако не, приятна почивка ако почиваш. Ако и това не правиш, бъди жив и здрав.
  • 64 руснака

    0 1 Отговор
    копираха доста детайли от други коли, то ме радва това, че шасито си е тяхна разработка, а не копие на някой стар модел на друг производител
  • 65 Нема Бира

    2 0 Отговор
    Дано цената да е до 30'000лв.

    Коментиран от #66

  • 66 ВИП АМГ

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "Нема Бира":

    @65 da ako e za 30 bona si zaslujava.inache e dosta pipnato.
  • 67 ььь

    4 1 Отговор
    за мен лично това е страхотен джип на добра цена и много е добре че са прави тука за тоя джип след време ще се чака както едно време ладите
    -------------------
    Аз лично не видях някъде да е спомената цена, но ти явно си некъф екстрасенс.
    И още нещо, за тази китайска пръчка никога няма да се чака на опашка.
  • 68 Путин

    4 1 Отговор
    Автомат и 218 к.с....забравете за 30 бона :) По-скоро 40.

    Коментиран от #71

  • 69 indieca

    1 2 Отговор
    Т`ва китайците са големи плагиатци - жив туарег !
  • 70 Dada

    2 0 Отговор
    Много ми харесва като интериор и екстериор дано е издръжлив и като мотор и добър като цена.
  • 71 Don Peyote

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Путин":

    @68 и залагам на 40
  • 72 Don Peyote

    1 0 Отговор
    Че даже и повече от 40,то сега старият Хувър 4х4 с всички екстри и фабрична газова е 38 000 лева...
  • 73 Ботев Пд

    0 0 Отговор
    Изглежда доста е поработно по тоя автомобил, за разлика от други китайчета, които съм виждал в нета. Няма как да е под 40 хилки. Но за класа си и заради цената, струва ми се - ще е предпочитан пред малките корейчета Sportage и ix45, пред френските, пред Куга на Форд и др. Ще пробият тая от Грейт Уол, ще видите..

    Коментиран от #76

  • 74 Емил

    1 2 Отговор
    Максимална скорост 180 ако искат да пробият Great-wall трябва да увличът максималната скорост
  • 75 Цветомир Попов

    0 1 Отговор
    За какво ти е по висока скорост?!@74
  • 76 Kobester

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Ботев Пд":

    @73 Sportage, на Ssang Young моделите,Hyundai 45 не го знам, но 35 и 55 са хубави, Kuga е много готин джип, съмнявам се тоя да се наложи над тях.
  • 77 гост

    0 1 Отговор
    А това, че ние сме най-добрите, че разбираме най-много, че сме най-най е ясно като бял ден. Само че.....Само че ! Докато хората правят опити да произвеждат, ние тук даваме "компетентни " мнения дори за неща които не сме пипнали, а само на снимка виждаме.....единия знаел как е направен компресора, другия електрониката, трети гарантира след 100 километра как ще се разпадне......не напразно на глава от населението в света, най-много гадатели има в България. Не виждаме, че 75% от нацията не може да си позволи возило над 5-6000 лева, ама иначе очите ни все в коли за 200.000 хил.....другото е боклук.
    Кротко бе хора, на средна заплата от 7-800 лева какво искаш да ти произведат ? Ферари ли? Тук работата отива малко на "гроздето кисело"...за тези които знаят приказката, де
  • 78 Бял'

    0 0 Отговор
    Некадърните коментират, кадърните произвеждат
    Мизерниците хейтват, бофатите купуват
    Само с празни приказки по форумите от мизерници няма да станете хора. А китайците не ги мислете, едва ли ги интересува мнението на бедняци и загубеняци
  • 79 дт

    0 0 Отговор
    Така си е, всички само знаят да мрънкат и да плюят. Заводът е нещо много положително, откога не се е случвало нещо подобно в България? Има приток на инвестиции и раздвижване на региона, това е важното. А колите според мен за класа си предлагат много повече от конкурентни марки, така че е неуместно и дори тъпо да се определят с епитети като „боклук” и т.н.