Отидете към основна версия

13 530 36

Продават се редки японски резачки

  • японски автомобили-
  • аукцион

В началото на следващия месец, на 3 и 4 август на аукциона Classic Car Auctions ще бъдат пуснати за продажба едни от най-култовите японски автомобили. Сред най-апетитните са Lancer Evolution в изпълнението си Tommi Makinen, както и един от 500-те произведени цивилни Skyline GT-R Nismo R32. Mitsubishi-то Tommi Makinen е в чест на рали състезателя, който четири пъти печели световния рали шампионат.

Тази версия се отличава с увеличен размер на спойлера, със седалки Recaro, както и със система за разпределяне на въртящия момент между задните колела. Първоначалната цена за тази кола ще е 30 000 британски паунда. На търга ще бъде продаден и Nissan Skyline GT-R в изпълнение 34 и в цвят Bayside Blue - същият, с който колата беше представена в лентата "Бързи и яростни"

Състоянието на всички японски автомобили, които ще бъдат предложени на търга е оценено с четири от пет възможни звезди, което означава, че състоянието им е отлично и са експлоатирани изключително рядко. Феновете на японската автомобилна промишленост ще имат възможност да наддават и за лимитираното Subaru Impreza WRX STI, произведено в малка серия от 1000 екземпляра. Колата също е в марковия син цвят и е с рали индекса 555.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.

Свързани новини