Отидете към основна версия

4 966 34

Ford представи Mustang55

  • ford-
  • mustang-
  • 55

Ford представи специален модел Mustang55, който е предназначен за клиентите в Европа и който отбелязва 55-тата годишнина на емблематичния спортен автомобил.

Базиран на Ford Mustang с 450 к.с. и петлитров двигател V8, новият Mustang55 има уникални екстериорни стилистични черти, включително отличителни ленти на предния капак и отстрани, емблеми и опционален заден спойлер, както и интериор с различни спецификации.

Промените в салона се характеризират с вложки на арматурното табло с ефект на карбонови влакна, централна конзола, облицована с кожа, и опори за коленете с отличителен сив шев, който се повтаря при премиум подовите стелки. Новото специално издание Mustang55 е налично във варианти на каросерията фастбек и кабриолет.

Моделите Mustang55, оборудвани с 6-степенната механична скоростна кутия на Ford, включват уникална формована топка на скоростния лост, а моделите с 10-степенна автоматична скоростна кутия са оборудвани с ефектна топка на скоростния лост от метална сплав. Седалките и вратите са облицовани с висококачествено покритие от Alcantara.

Европейската версия на Mustang с 2.3-литров двигател EcoBoost вече има обновени стилови черти, вдъхновени от легендарните модели Mustang Shelby, и включва като стандартно оборудване изпускателната система с активен изпускателен клапан на Ford, която позволява на водачите да регулират интензивността на звука от ауспуха на Mustang спрямо настроението си и условията на шофиране.

Новите цветове на Mustang, въведени в цялата гама, включват Iconic Silver, Lucid Red, Twister Orange и Grabber Lime, а технологията за вграден модем FordPass Connect превръща Mustang в подвижна WiFi точка за достъп с възможност за свързване на 10 устройства.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини