Отидете към основна версия

8 729 18

Една дузина от колите на Ричард Хамънд (ЧАСТ II)

  • ричард хамънд-
  • автомобили

Известно е, че Хамънд е любител на мотоциклетите, на Porsche 911 и на американските масълкари. А колата мечта за него е Pagani Zonda. Той все още няма такава в колекцията си, но и без нея тя е особено впечатляваща.

Ferrari 550 Maranello


Телевизионният водещ е притежател за кратко и на употребявано Ferrari 550. Той обаче го продава бързо, след което горчиво съжалява за това.

Aston Marin DBS Volante


Тази кола Хамънд си купува чисто нова за 200 000 евро и дори я използва за ежедневна, но явно скоро му омръзва и продава и нея.

Opel Kadett


Интересният Opel става любим на Хамънд по време на снимки за предаването. Той толкова харесва стария Kadett, че веднага го купува.

Dodge Challenger


Още един герой от сериите Top Gear, който водещият кара по време на снимки в САЩ. След тях Хамънд връща тестовия екземпляр и си купува същият, но чисто нов.

Morgan AeroMax


Дълго време телевизионният водещ е собственик на купето Morgan в ретро стил, но така или иначе и тази кола не се задържа в ръцете му.

Lotus Esprit 350 Sport


Lotos-ът е от последната серия, снабден е с 3.5-литров турбодвигател. Моторът е V8, а мощността му е 355 коня. От серията Sport са направени само 50 бройки.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.

Свързани новини