Отидете към основна версия

17 892 21

Новото Bugatti ще е най-мощното в историята

  • bugatti-
  • нов модел

Слуховете около предстоящия нов модел на Bugatti се засилват все повече и повече, но към днешна дата още няма никакво официално потвърждение. Новият модел, който компанията би следвало да анонсира по време на предстоящия конкурс за елегантност в Пебъл Бийч ще е идеологичен наследник на легендарното Bugatti EB110 S.

Това, което се знае, е, че новата кола ще е по-лека и по-бърза от серийните хиперкари Divo и Chiron, но за сметка на какво и с колко - не е ясно. Последната новина, разпространена от портала Supercar Blog ни уверява, че иновацията ще е и по-мощна.

Ако това е така, а изданието се позовава на един от кандидат-купувачите на новия модел, то новото Bugatti ще е най-мощното в историята на марката. Единственото, което се знае, е, че новото Bugatti ще запази осемлитровия W16 мотор, но той ще бъде модернизиран. Дебютът на новото Bugatti ще е на 18 август.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.

Свързани новини

  • Ново Bugatti за €8 млн.

    В интернет пространството се появи един интересен ескиз, изобразяващ част от новото Bugatti, което ще бъде направено по мотиви на класическото EB110 S ...
    07.08.2019
    5 418
    5